Salvati-l pe Willy – Free Willy (1993)


Salvati-l pe Willy – Free Willy (1993) film online subtitrat

Regia: Simon Wincer
Actori: Jason James Richter, Lori Petty, Michael Madsen
Anul: 1993
Gen: Aventura, Drama, Familie
Durata: 112 minute
IMDB: 5.8

“Salvati-l pe Willy” spune povestea unui băiat și balena lui, iar în cazul în care sună ca o adaptare greoaie cu formula robust vechi despre un băiat și câinele său, este. Balenele nu sunt la fel de carismatic ca si caini, nu la fel de usor de dresat, și nu poate fi îmbrățișat. Cu toate acestea, “Free Willy” funcționează drumul său în jurul valorii de realitatea fizică de plumb sale de animale, precum și într-un fel devine unul dintre cele mai bune fotografii de familie ale verii.

Stelele de cinema Jason James Richter ca Jesse, un vechi de 12 ani, care trece printr-o perioadă furtunoasă în viața lui. El tocmai sa mutat într-o casă de plasament, și, deși noile sale părinți (Michael Madsen si Jayne Atkinson) sunt pacient și iubitoare, el consideră că este necesar pentru a le testa de revolta. E indisciplinat, jignitor, distant, și dispare ore la un moment dat.

Într-o zi Jesse este prins pulverizare graffiti la șubred “parc de aventuri” în apropierea casei sale și este dispus pentru a curăța graffiti ca pedeapsă. În timp ce spălare munca sa de pe pereții Seaquarium, el devine conștient de Willy, o balena orca, care a fost recent capturat. Și într-o noapte, fuga de acasă și stând în lumina lunii aproape cisternă Willy, el constată că balena pare să reacționeze la sunetul muzicuță lui.

Salvati-l pe Willy este începutul unei frumoase prietenii. Băiatul și balena, atât simt fără adăpost, tăiat de la familiile lor reale – Willy pentru că el a fost capturat, pentru că mama lui Jesse de naștere a plecat și nu există nici un motiv să creadă că se va întoarce.