Salvarea capitalismului – Saving Capitalism (2017)

Salvarea capitalismului – Saving Capitalism (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Sari Gilman, Jacob Kornbluth
Actori: Robert Reich
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<44mPF_T0wsc/Saving.Capitalism.2017.WEBRip.x264-RARBG.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Salvarea capitalismului – Saving Capitalism

Robert Reich, fost șef la Departamentul Muncii, discută cu americani din toate straturile sociale și semnalează o schimbare zguduitoare în economia națiunii.

Un documentar despre capitalism în societatea modernă, cu rolul lui Robert Reich, politician liberal. A fost lansat de Netflix, prin site-ul lor de streaming, și a fost regizat de Sari Gilman și Jacob Kornbluth. Titlul filmului este, de asemenea, numele cărții noi a lui Reich, despre care discută continuu pe tot parcursul filmului. Am găsit docul să fie făcut decent și oarecum informativ.

Reich vorbește în fața mai multor audiențe (de tot felul de oameni diferiți), despre cartea sa și intervievează și mai multe persoane diferite. De asemenea, el vorbește altor politicieni, abordând problemele majore cu capitalismul de astăzi. El îi informează pe spectatori, prin povestire, despre multe dintre modalitățile corupte pe care guvernul le face și în afaceri. Filmul intră, de asemenea, în istoria Reich-ului ca politician, profesor și comentator. A slujit în administrația președintelui Gerald Ford, precum și pe Jimmy Carter, și a fost, de asemenea, Secretar al Muncii pentru Bill Clinton (1993-1997). Deci tipul este cu siguranta un politician experimentat.

De obicei, sunt de acord cu ceea ce are de spus Reich, din punct de vedere politic, și sunt de acord cu majoritatea a ceea ce spune în acest film. Sunt momente în care nu sunt de acord cu el, totuși, și am greu să-l respect, după ce știu cât de aproape este Clintonii.