Salting the Battlefield (2014)

Salting the Battlefield (2014) Film Online Subtitrat


Regia: David Hare
Scenariu: David Hare
Actori: Ralph Fiennes, Anna Böger, Shazad Latif
Anul: 2014
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Salting the Battlefield

În ultima tranșă a trilogiei lui David Hare despre Worricker, fostul analist MI5, Johnny Worricker (Bill Nighy), apare în Germania. El este încă la fugă de la autoritățile britanice, care acum sunt ajutate de serviciul de informații germane în jocul cu pisici și mouse-uri pentru al urmări.

Scandalul care implică negocierile umbrite ale primului ministru britanic (Ralph Fiennes) amenință să se desfacă în aer liber. Un vânt de schimbare este palpabil și se face sentimentul că evenimentele se îndreaptă în cele din urmă spre un showdown. A fost întotdeauna dificil să păstrezi calitatea și suspansul după primele două excelente filme.

Pentru unul, am aflat că a fost doar puțin prea mult explicând la început decât să ai încredere în inteligența spectatorului. Așa că “Salting” este probabil cea mai slabă trilogie, dar mai slabă decât excelentă este încă foarte bună. Mi-a plăcut deosebit calitatea circulară a sfârșitului și faptul că, la fel ca în viață, nici unul dintre personajele principale nu este un adevărat câștigător.