Salt (2010)

Salt (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Phillip Noyce
Actori: Angelina Jolie, Liev Schreiber, Chiwetel Ejiofor, Corey Stoll, Cassidy Hinkle, Vladislav Koulikov, Olya Zueva, Gaius Charles
Anul: 2010
Gen: Actiune, Crima, Mister
Durata: 100 minute
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Salt

“Salt” este un thriller al naibii de bine. Face toate lucrurile pe care nu pot sta în filme proaste și le face în unul bun. E ca o mustrare pentru toate prost directorii de film de acțiune care au fost bătând oale și tigăi împreună în cranii noastre. Acesta vânturi ceasul strânse și alarma nu se stinge timp de 100 de minute.

E absurd glorios. Acest film are gauri in ea suficient de mari pentru a conduce tot filmul prin. Legile fizicii par să fie suspendată aici la fel ca într-un desen animat Road Runner. Angelina Jolie rulează cu viteză maximă afară în aer subțire și nu privi în jos, până când ea este în elicopter la sfârșitul anului.

Jolie este o femeie-fin cautati. Nu aveți nevoie de mine să-ți spun. De aceea ea devine mare de dolari. Filmele au sarbatorit ei ochi, buze, profil, biceps, țâțe, talie, cap la cap, coapse. “Salt” aduce un omagiu glezne. Oricine poate sari de la înălțimi ea o face aici, în modul în care o face, poate muri dintr-un lot de cauze, ci un luxat glezna nu va fi unul dintre ei.
Știi parkour? Wikipedia definește ca “disciplina fizică de formare pentru a depăși orice obstacol în calea cuiva prin adaptarea mișcările cuiva pentru mediu.”

Personajul lui Jolie, Evelyn Salt, face să pară ca și cum “Run Lola Run” a fost de aproximativ de mers pe jos. E o scenă când ea coboară opt povestiri într-un puț de lift prin simpla sărind peste ea pentru un sprijin de perete mai mică decât ultima. De fiecare data cand aterizeaza spune ea “Salt,” dar asta e despre asta.