Sally pentru totdeauna – Sally4Ever (2018)

In serialul Sally pentru totdeauna – Sally4Ever online subtitrat, Sally a dus alaturi de David o viata anosta timp de 10 ani. Insa in noaptea in care el o cere de sotie, Sally are o criza si porneste intr-o aventura nebuna cu Emma, o actrita, cantareata si scriitoare seducatoare si fascinanta.

Sally4Ever ne da pe Catherine Shepherd in rolul lui Sally, o femeie la varsta de 40 de ani, care este prinsa intr-o relatie de 10 ani, de care ar fi trebuit de mult sa scape. Ea se simte presata in casnicie si are nevoie intr-adevar de o schimbare masiva in viata ei, si asta se intampla in curand sub forma lui Emma (Julia Davis).

Este timpul ca doamna Shepherd sa aiba conducerea intr-un serial. Ea a fost in multe seriale si filme, dar rolul in care iese in evidenta pentru mine este April, in Peep Show. Mark (David Mitchell) a fost obsedat de ea si de episodul in care se intalnesc pentru prima oara; in timp ce se afla la University, si cu o bizara combinatie de minciuni; ceea ce il face pe el sa plece, in timp ce ea crede ca vor fi impreuna la sfarsitul zilei; a fost unul dintre cele mai inovatoare lucruri pe care le-am vazut vreodata intr-un sitcom/serial.


Actori: Julian Barratt, David Cann, Julia Davis
An: 2018
Gen: Seriale Online, Comedie, Romantice
IMDB: 6.4


Sally4Ever (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

s01e04

S01E05

s01e06

S01E07