Salamandra – The Salamander (1981)

Salamandra – The Salamander (1981) Film Online Subtitrat


Regia: Peter Zinner
Actori: Franco Nero, Anthony Quinn, Martin Balsam
An: 1981
Gen: Thriller
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Salamandra – The Salamander

Un comisar italian investigheaza o serie de crime in care sunt implicate personaje importante din viata politica, crime ce erau semnate de catre “Salamandra”. Pe parcursul anchetei, politistul descopera implicarea guvernului in seria de atentate.

SALAMANDER-ul este unul dintre acele filme cu o distribuție înfricoșătoare și bogăție de talent, atât în ​​fața, cât și în spatele scenei. Este bazat pe un roman clasic de thriller de Morris West și adaptat de creatorul zonei TWILIGHT Rod Serling; este regizat de un redactor experimentat de film, Peter Zinner, care asigură că ediția sa este clară și perfectă și că are sprijin atât britanic, cât și american, deși este un film italian, împușcat în Italia cu o distribuție italiană de sprijin.

Dar ce difuzare principală! Amintiți-vă acele zile de glorie ale filmelor de dezastru din anii ’70. Când o distribuție de toate stele a fost o garanție a publicului larg? În cazul în care posterul filmului nu reușea să se potrivească cu toate numele de la Hollywood? Ei bine, asta este ceea ce avem aici, deși SALAMANDERul cade în cele din urmă la aceeași soartă ca. Si celelalte filme: există atât de mulți jucători și fețe familiare, încât doar câțiva au un rol substanțial, iar restul sunt doar vestiare.

Actorul este Franco Nero, interpretând un anchetator. Apariția lui pune imediat acest film în concordanță cu polizia populară din anii ’70. Sau crimă, care a împrăștiat cinematografele italiene în acel deceniu. Există un număr necesar de căutări de mașină decente și de secvențe de acțiune scurte. Dar acest film nu este cu adevărat un film de acțiune, este mai mult un mister.