Salaam Namaste (2005)

Salaam Namaste (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Siddharth Anand
Actori: Saif Ali Khan, Preity Zinta, Arshad Warsi
An: 2005
Gen: Comedie, Drama, Indiene, Romantice
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<84FpfYU5RRE/Salaam_Namaste" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Salaam Namaste

Salaam Namaste este o comedie romantica despre doi tineri indragostiti care isi parasesc familiile pentru a-si face un viitor al lor. Povestea prezinta prima lor intalnire, consolidarea relatiei si incercarile de a depasi anumite probleme fara ajutorul parintilor.

Salaam Namaste este una dintre cele mai ușoare și cele mai îndrăznețe animatorii hindi în ultimii ani. Este la egalitate cu orice Hollywood rom-com a făcut bine. Filmul a abordează două aspecte foarte controversate din India: relatii vii-in si sarcina inainte de casatorie, dar nu încearcă să-i accentueze sau să le ia prea în serios. Este strălucit împușcat, cu valori mari de producție, o mare cinematografie, lumină și cântece frumoase, și actori bine turnate.

Filmul este filmat în întregime în Australia, iar în diferite locații din Melbourne, seturile și peisajele frumoase sunt uluitoare și extrem de plăcute ochiului. În timp ce este o comedie modernă, niciodată nu uită că acesta este de fapt un film hindi, iar în a doua jumătate devine loial standardele sale Bollywood. În același sens, în timp ce se transformă într-o caracteristică dramatică, niciodată nu uită să rămână moderne. Emotiile filmului sunt rezervate și nu prea ieftine. Ele sunt naturale si in mod constant aromat cu o mare comedie.

Saif Ali Khan și Preity Zinta sunt de neînlocuit și chimia lor este fantastic. Ele sunt actori sensibili, talentați, rece și moderni care înțeleg acest stil de viață străin. caracterul lui Saif este destul de antipatici, așa cum este prezentat ca cineva care nu vrea să își asume responsabilitatea pentru faptele sale. Cu toate acestea, el afișează transformarea așteptată în cineva care înțelege în cele din urmă greșelile sale foarte bine.


Trailer Salaam Namaste