Saint Seiya: Knights of the Zodiac (2019)

În vremurile de demult din Saint Seiya: Knights of the Zodiac (2019) online subtitrat, un grup de tineri și-a dedicat protecției Atenei, zeița înțelepciunii și a războiului. Astăzi, tânărul orfan Seiya și o nouă generație de Îngeri vor veni să o ajute pe Atena în lupta ei împotriva celor ce doresc distrugerea omenirii.

Saint Seiya: Knights of the Zodiac (2019) Online Subtitrat


Titlu Romania: Saint Seiya: Cavalerii Zodiacului
Actori: Bryson Baugus, Marty Fleck, Adam Gibbs
An: 2019
Gen: Seriale Online, Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 4.9


Saint Seiya: Knights of the Zodiac (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06


Trailer


Review Saint Seiya: Knights of the Zodiac (2019)

Îmbrățișând mitologia greacă, Saint Seiya: Knights of the Zodiac îl urmează pe Seiya, care se învârte în lupta pentru viața sa la un sanctuar, în timp ce caută sora lui care a dispărut. Seiya luptă pentru armură și devine un “sfânt” – “sfinții” formează o echipă cunoscută sub numele de cei cinci războinici mistici.

Misiunea lor este să apere reîncarnarea zeiței grecești Athena, care încearcă să oprească zeii olimpieni de la dominația Pământului. Dacă aveți un ochi pentru aceste povești, veți fi încântați să știți că seria oferă răsucirea sa asupra mitologiei. Există un sentiment de bine față de rău, și ca omologii anime și manga, încearcă să onoreze povestea lui Athena.

Trebuie sa recunosc; Am fost foarte preocupat de dialogul din lemn executat de la început. Cuvintele se simt copilărești și robotice. Sentimentul a ceea ce este în joc este înghesuit de niște linii cu un timp foarte mic, ceea ce înseamnă că nu te simți niciodată cu adevărat afectată de poveste. Apreciez că există un sentiment că versiunea generată de calculator este mai intimă pentru copii, dar m-am așteptat la o emoție mai mică în actorul vocal.

Saint Seiya: Knights of the Zodiac se învârte împreună cu personajul Seiya, care îngrijește puterile câștigate instantaneu. Este nevoie să grăbiți povestea, deoarece Sezonul 1 apare cu doar șase episoade lungi – cu toate acestea, nu sunt sigur dacă aceasta este Partea 1 și vor urma episoadele ulterioare, după cum afirmă în mod clar Wikipedia că vor fi 12 capitole.