Sahara (2017)

Sahara (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Pierre Coré
Actori: Richard Dumont, Arthur Holden, Matthew Stefiuk
An: 2017
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sahara

Șarpele Ajar și amicul său Pitt scorpionul s-au cam săturat de umilințele la care sunt supuși de semenii lor. Vor să vadă dacă iarba este mai verde pentru ei în oaza vecină. Însă lucrurile nu sunt chiar atât de simple, iar cei doi prieteni vor constata rapid că un grup de prădători le dau târcoale. În timp ce încearcă să scape cu viață de prădători, Eva, un șarpe simpatic dă nas în nas cu Ajar. Acesta din urmă se îndrăgostește la prima vedere de Eva. Când Eva cade în mâinile unor nelegiuiți, Ajar împreună cu Pitt și Gary, fratele lui Eva, vor avea parte de aventura vieții.

N-am auzit niciodată de asta, doar că nu am găsit nimic altceva. Arăta ca un film vechi până când am pus-o pe și animația a fost foarte bun. Povestea se desfasoara putin lent, dar distractiv. Ei bine merită timpul nostru. Atât eu, gf și fiica noastră (7 ani) am iubit-o.

Văd că aici sunt scoruri reduse, ceea ce este ciudat, deoarece a fost mult mai bun decât multe dintre cele mai bune filme animate din acest an.

Deci, mă întreb … de ce n-am auzit nimeni de acest film? Oricine a încercat să promoveze acest film a făcut o treabă oribilă. Să vă fie rușine. Este trist să vezi doar că marile filme animate câștigă. Dacă am văzut vreodată un trailer al acestui film, nu-mi amintesc. Există și multe personaje amuzante aici. Foarte bine animat etc. Totuși, chiar și în secțiunea de imagini de pe IMDb este într-adevăr lipsit de conținut. Foarte ciudat!


Trailer Sahara