Safe (2018)

Co-productie Netflix si StudioCanal, Safe online subtitrat este o miniserie in opt parti, adaptare a romanului lui Harlan Coben. Ce prezinta povestea lui Tom, un pediatru chirurg ramas vaduv ce traieste alaturi de cele doua fiice ale sale intr-o comunitate inchisa. Un nou calvar si secrete adanc ingropate ies la iveala dupa ce Jenny, fiica sa, dispare in circumstante cat se poate de misterioase.

Ii cunoastem cu adevarat pe cei de langa noi? Si cat de bine il cunosc noii vecini pe Tom? Pe masura ce Tom incearca sa-si revina dupa pierderea suferita dand o sansa unui nou inceput. Telespectatorii vor afla ca suferinta acestuia dupa Rachel, sotia sa, este cu atat mai profunda cu cat vina pe care o poarta si si-o asuma, ameninta sa desconspire un mister din noaptea mortii acesteia si a celor intamplate cu adevarat.

Pe masura ce povestea va avansa vom afla ca nu numai Tom are un secret din acea seara ci si Jenny, fiica care acum este cautata. Si a carei disparitie risca sa distruga intreaga comunitate, dovedind ca aparentele familiilor perfect din jur. Sunt simple aparente care ascund secrete din cele mai obscure.


Regia: Harlan Coben
Actori: Michael C. Hall, Amy James-Kelly, Amanda Abbington
An: 2018
Gen: Seriale Online, Drama, Mister
IMDB: 7.4


Safe (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08