Sadako v Kayako (2016)

Sadako v Kayako (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Kôji Shiraishi
Actori: Mizuki Yamamoto, Tina Tamashiro, Aimi Satsukawa
An: 2016
Gen: Groaza
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sadako v Kayako

Ce se poate suna ca ceva de la farsa pe internet se dovedește a fi o bucurie mai bună decât doar sequel aleatoare sau premisa ridicol de sondare. Ambele francize sunt trecute prim lor cu fiecare intrare cele mai recente performante abisal. În timp ce nu posedă o serie de probleme, calendarul bun pe unele scene și personaje face mai bine “Sadako vs Kayako” o groază mai convingătoare decât propria lor obsedanta separat.

Filmul functioneaza prin punerea simultan două blesteme. Sadako are puțin mai mult porțiune cât Video Blestemat este evidențiat mai mult, mai ales la început. Ca unul blestem progresează Kayako sau bântuit Hause se aruncă încet în amestec. Caracterele din video Blestemat sunt mult mai memorabile decât, probabil, ultimele sale două sau trei intrari combinate. Yuri ca de plumb și cele două exorciști enigmatic pentru a face o distribuție interesantă.

Suzuka este un personaj mai de sine stătătoare ca ea se lupta cu Casa bantuita în primul rând de ea însăși, personajele de sprijin din partea ei sunt trecătoare cel mai bun caz. Cu toate acestea, Suzuka are încă o prezență bună, mai ales atunci când blestemele se ciocnesc. Aceste personalități au o margine ușoară în comparație cu protagoniști tipic de groază japoneze, variind de la haine de semnătură, coafurii o natura realista sau optimista, care s-ar putea să nu par extraordinare, dar acest lucru merge un drum lung cu privire la setarea dinamica.


Trailer Sadako v Kayako