Sacrilege (2017)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Sacrilege (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Paul Catalanotto
Actori: Kim Baptiste, Megan Few, Jenn Foreman
An: 2017
Gen: Groaza
IMDB: 3.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Sacrilege

Fără îndoială și disperată pentru a evita orice responsabilitate, Jessica, o colegiu, vizitează o vânzare în curte pentru a cumpăra un cadou pentru cel mai bun prieten al ei. Cu toate acestea, caseta de muzică pe care o aduce acasă este bântuită de o entitate demonică viciosă; dornică să alimenteze viețile tuturor celor care auzi melodia casetei.

După ce prietenul ei cel mai bun își ia propria viață, Jessica caută ajutorul a doi vânători de fantome, dar și ei se trezesc din adâncul lor. Despicată să se elibereze de caseta blestemată, ea caută originea cutiei doar pentru a descoperi că adevăratul rău începe cu cele mai bune intenții.

Nu există nici un fel că cineva care a văzut acest film și nu a fost implicat în filmarea lui ar da vreodată peste 2 ani. Deci, premisa de bază în acest film este; o casetă muzicală bântuită că; atunci când o persoană o ascultă, vrea să se sinucidă. Acest lucru este doar parțial corect.

De fapt, se uită la acest film Sacrilege online subtitrat care ar putea determina un spectator să o facă. În ceea ce privește răul, nu sunt sigur de unde să încep. Singurul motiv pentru care i-am dat 2 stele în loc de 1 se datorează faptului că părți ale filmului erau amuzante, deși nu intenționat. Aș vrea să pot spune că e așa de rău că e bine, dar asta ar fi incorect. Acest lucru este foarte rău.

PortalulTauTV.com
Sacrilege (2017) Online Subtitrat in Romana

Sacrilege (2017)

Notă film - PortalulTauTV.net:
1