Sacrifice (2016)

Sacrifice (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Peter A. Dowling
Actori: Radha Mitchell, Rupert Graves, Ian McElhinney
An: 2016
Gen: Crima, Groaza, Mister
IMDB: 5.3
Durata: 91 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sacrifice

Bazat pe un roman foarte bine vândut, filmul Sacrifice are în centrul atenției o doctoriță pe nume Tora Hamilton (Radha Mitchell) care lasă în urmă un loc de muncă bine plătit de la un spital din Manhattan și pleacă împreună cu soțul ei Duncan (Rupert Graves) pe o insulă scoțiană acolo unde acesta din urmă a copilărit. Tatăl lui Duncan, Richard (David Robb), este un om cu legături importante și foarte respectat în comunitate, astfel că el îi ajută pe cei doi să-și găsească ușor un loc de muncă bun și o casă frumoasă.

Însă mai important decât asta; el îi ajută pe cei doi să pună în mișcare formalitățile de adopție a unui copil deoarece Tora a avut parte de câteva pierderi de sarcină în trecut. Lucrurile încep să devină stranii în momentul în care Tora descoperă cadavrul unui cal pe proprietatea ei. Si se apucă de una singură să sape o gropă pentru acest cal. După ce termină groapa; Tora este îngrozită de descoperirea pe care tocmai a făcut-o: cadavrul mutilat al unei tinere femei!!

Cadavrul prezintă niște semne de ucidere ritualică și chiar dacă autoritățile îi spun că acest cadavru este acolo de vreun secol; ea nu este deloc convinsă și e singura care deduce faptul că victima a fost ucisă imediat după ce a dat naștere unui copil. Deși este avertizată să lase baltă totul și să-și vadă de treburile ei; Tora nu se lasă. Si începe să descopere misterele din jurul unei conspirații sinistre care se petrece pe această insulă.