Șacalul – The Jackal (1997)

Șacalul – The Jackal (1997) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Caton-Jones
Actori: Bruce Willis, Richard Gere, Sidney Poitier
Anul: 1997
Gen: Actiune, Crima, Drama
Durata: 124 minute
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Șacalul – The Jackal

Dupa ce directorul FBI Carter Preston (Sidney Poitier) si ofiterul de politie Valentina Koslova (Diane Venora) reusesc sa elimine o importanta personalitate a mafiei rusesti, acestia sunt amenintati cu moartea chiar de catre fratele celui rapus, care promite sa se razbune in cel mai crud mod cu putinta. Pentru aceasta, el angajeaza un asasin profesionist, supranumit Sacalul (Bruce Willis) a carui prima misiune este aceea de a ucide un important om politic. Un adevarat maestru al deghizarilor.

Sacalul cere nici mai mult nici mai putin de 70 de milioane de dolari pentru a indeplini cu succes misiunea. Declan Mulqueen (Richard Gere) este un puscarias care-si ispaseste pedeapsa si la care apeleaza agentii FBI in momentul in care isi dau seama ca Sacalul va fi mult mai usor de prins daca vor apela la cineva care-i cunoaste modul de a opera. Cum Isabella (Mathilda May), fosta iubita a lui Declan stie foarte multe lucruri despre modul de operare a miscarilor teroriste, ea este gata sa-l ajute pentru ultima data pe Declan.

Promitandu-i-se achitarea; Declan accepta sa le ofere agentilor FBI ajutorul de care au nevoie. Intre timp; Sacalul pune la cale o strategie prin care sa-si poata indeplini misiunea. Pentru asta; se deghizeaza in fel si chip; imprumuta identitati false si-si perfectioneaza sistemul computerizat prin care sa poata ucide cu cea mai mare precizie.