Sabrina (2018)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Maira din filmul Sabrina (2018) online subtitrat traieste fericit cu Aiden, producator de papusi si proprietar de firma de jucarii. Dar Vanya, fiica lor adoptata si nepoata lui Aiden, are probleme in continuare din cauza mamei ele ce a murit. Dupa ce Vanya joaca Charlie’s Pencil pentru a o convoca pe mama ei moarta, lucrurile ciudate incep sa se intample. Maira este terorizata de papusa Sabrina. Ce se intampla cu papusa si ce vrea?

Sabrina (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Rocky Soraya
Actori: Luna Maya, Christian Sugiono, Sara Wijayanto
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.3


Sabrina (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review Sabrina (2018)

În SABRINA, Vanya este o fetiță care locuiește împreună cu matusa ei Maira și producătorul de jucării unchiul Aiden după moartea părinților ei. Într-o zi în locul de joacă al școlii, un coleg de clasă arată tuturor jocul “Charlie Charlie” în care jucătorii încearcă să comunice cu cei morți. Vanya dorește să comunice cu mama ei decedată; în același timp, îi este dat un iPad de către mătușa ei și o păpușă de jucărie numită Sabrina de unchiul ei, proaspătă din fabrica lui Aiden.

Cu ajutorul “Charlie Charlie” și a unei aplicații pentru găsirea de fantome pe iPad-ul ei, Vanya crede că a canalizat spiritul mamei ei; începe să vorbească și să se joace cu fantoma mamei sale, o fantomă pe care numai ea o poate vedea. Dar în loc de mama ei, Vanya a dezlănțuit ceva mult mai sinistru – un demon determinat să dețină pe cineva.

Păpușa Sabrina începe să se miște singură și pare să se afle în spatele întâmplărilor misterioase care o urmează pe Vanya și pe familia ei, indiferent unde merg. Singura soluție posibilă a acestei crize este numirea lui Laras și Raynard, o pereche de demonologi căsătoriți calificați în artele de exorcizare. Laras are o istorie trecută cu acest demon și este hotărât să învingă demonul o dată pentru totdeauna, într-o singură bătălie sângeroasă.


Sabrina (2018)
Sabrina (2018) Online Subtitrat in Romana

Maira din filmul Sabrina (2018) online subtitrat traieste fericit cu Aiden, producator de papusi si proprietar de firma de jucarii. Dar Vanya, fiica lor ad

Editor's Rating:
2