Sa uiti Parisul – Forget Paris (1995)

Sa uiti Parisul – Forget Paris (1995) Film Online Subtitrat


Regia: Billy Crystal
Actori: Billy Crystal, Debra Winger, Joe Mantegna
An: 1995
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sa uiti Parisul – Forget Paris

Mickey Gordon (Billy Crystal) este un arbitru de baschet, care trebuie sa-si inmormanteze tatal la Paris, potrivit ultimei sale dorinte. In timpul calatoriei, trupul defunctului sau tata se rataceste, iar Mickey este ajutat sa-l recupereze de Ellen Andrews (Debra Winger), care il si insoteste apoi la inmormantare. Cei doi se indragostesc si decid sa se casatoreasca. Cu trecerea timpului, cei doi descopera ca sunt total diferiti si ca le-ar fi mai bine singuri.

Povestea lor este rememorata de niste prieteni, in timp ce ii asteapta pe cei doi sa soseasca la o petrecere pentru a serba o viitoare casatorie.

O comedie romantică foarte interesantă despre o relaţie de dragoste şi pericolul de destrămare a ei din cauza ambiţiilor profesionale diferite ale protagoniştilor. Un film emoţionant şi bine gândit. Poate fi văzut cel mai bine în cuplu.

Povestea afacerii lor de dragoste și a căsătoriei este legată de Joe Mantegna, Richard Masur, Julie Kavner și John Spencer, la o petrecere într-un restaurant italian. Personalitățile și situațiile de căsătorie ale prietenilor eroului și eroinei noastre se expun și în timpul cina. Toți prietenii oferă performanțe bune precum Hickey și Robert Constanza, fiind cel mai fermecător chelner din lume. Ascultați-l descriind diverse băuturi.