S.W.A.T. (2003)

Colin Farrell in filmul S.W.A.T. îl interpretează pe Jim Street, un fost membru al echipei S.W.A.T., care, alături de partenerul său, Brian Gamble (Renner), este eliminat din echipă în urma unei decizii controversate pe care au luat-o în timpul unei acțiuni cu luare de ostatici. Dezgustat, Gamble își dă demisia, dar meseria de polițist este pentru Street viața lui și este de acord să fie degradat, sperând să aibă într-o zi șansa de a se reabilita și de a purta încă o dată privilegiata uniformă S.W.A.T.

Street are acea șansă în momentul în care comandantul Dan “Hondo” Harrelson (Samuel L. Jackson) este desemnat să recruteze și să antreneze cinci polițiști de prim rang pentru noua trupă S.W.A.T. (Special Weapons And Tactics Team – Trupa Specială de Arme și Tactică). Ceilalți membri ai noii echipe pe care Hondo îi recrutează sunt Deacon “Deke” Kaye (James Todd Smith alias LL Cool J), Chris Sanchez (Michelle Rodriguez), Michael Boxer (Brian Van Holt) și T.J. McCabe (Josh Charles).

După săptămâni de antrenament fizic solicitant, noua echipă S.W.AT. este rapid implicată în acțiune când un celebru lord al drogurilor, Alex Montel (Olivier Martinez), oferă cu obrăznicie 100 de milioane$ recompensă oricui îl poate elibera din custodia poliției. În timp ce escortează această “persoană importantă” în afara Los Angeles-ului și în mâinile agenților federali, sunt urmăriți de o bandă de mercenari bine înarmată.


Titlu Romania: S.W.A.T. – Trupe de elită
Regia: Clark Johnson
Actori: Samuel L. Jackson, Colin Farrell, Michelle Rodriguez
An: 2003
Gen: Actiune, Aventura, Crima
IMDB: 6.0


S.W.A.T. (2003) Online Subtitrat


Trailer