Rz-9 (2015)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Rz-9 (2015) film online subtitrat

Regia: Iain Carson
Scenariu: Iain Carson, David Rhoades
Actori: Ethan McDowell, Morgan Obenreder, Joshua Marble
Anul: 2015
Gen: Actiune, SF
IMDB: 2.6

Se lucreaza la subtitrarea in romana!

Legea marțială este declarată în America, in Rz-9, atunci când un grup terorist exploda Los Angeles. Cu neliniște civile și revolte în orașe, armata patruleze pe străzi și cer cu drone armate, gata să tragă la orice civili care încalcă pacea. Când Patterson Endcott, unul dintre operatorii drone, descoperă el însuși este pe lista de ceas militar din cauza convingerilor sale creștine, el fuge la baza militară, dar nu înainte de a lua în jos sistemul lor cu o bucată de software. Patterson, împreună de 16 ani sora lui Samantha, fugă pentru viața lor și trebuie să decidă dacă să se alăture armatei de rezistență sau să fie vânați doar prin super-soldați guvernului, radiere.

Iain Carson acțiune sci-fi thriller RZ-9 este stabilit în viitorul nu prea îndepărtat într-un timp în care fanatici religioși pun viețile celor din SUA în pericol grav. Când arma lor nucleare șterge din întreaga LA și legea marțială este adus în vigoare, degetul începe să ascuțit la nimeni și toată lumea care să creadă în religie sau poate fi parte a unui grup. Armata sunt convinși că orice grup organizat de oameni au capacitatea de a provoca o revoltă și care nu poate fi permis. Scopul lor de a păstra civili, în conformitate cu o stare de asediu și amenințare de închisoare face atât de mult doar în controlul oamenilor. O bandă de luptători pentru libertate au facut datoria lor de a păstra o respectivă dreptul la libertate, indiferent de cost. Când Patterson Endcott devine o tinta, el nu mai poate sta pe gard. El trebuie să se alăture rebelilor sau se confrunta cu o moarte sigură în apropiere, la mâinile nemiloase, mașini de ucis puternice, radiere, un grup de oameni care le vor face tot ce este nevoie pentru a finaliza misiunea.

Atunci când descrie complot de RZ-9, are toate atuurile unui film potențial bun, dacă executate corect. Din păcate, toată ideea a fost squished și plat ambalate la un punct în cazul în care nici o idee și-a pierdut orice sens. Cu un scenariu slab și turnați, RZ-9 se luptă pentru a convinge privitorul, mai ales atunci când personajele sunt greu de a investi în. Întregul Terenul se simte s-au grabit cu Patterson un angajat dedicat un minut și un fugar dorit altul cu foarte puțin formarea caracterului intermediară potrivită . Întreaga abordare a conflictului și celulă teroristă, care riscă siguranța SUA, se simte ca și cum amator vizionarea un film de azil.