Russell Peters Notorious (2013)

Russell Peters Notorious (2013) Online Subtitrat


Regia: David Higby
Actori: Russell Peters
An: 2013
Gen: Comedie
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Russell Peters Notorious

Niciun stereotip cultural sau etnic nu scapă de ironiile starului mondial de comedie Russell Peters, în acest spectacol de standup din Sydney, Australia.

El este talentat, amuzant și răcoritor că nu se bazează doar pe glume sexuale. Nu a fost ofensator pentru că nu arată greșeli într-o singură rasă, ci totul. Dacă nu era pentru Netflix, nu m-aș fi împiedicat să lucrez. Probabil că a zburat sub radar, dar nu pot să aștept să văd următorul show.

El are nevoie de mai multă publicitate în SUA. Nu-i lipseste o bataie pe glume si par sa curga liber si neted. Râzi prin întreaga emisiune și nu se desprinde ca fiind repetată sau așteptând linia de lovitură pe fiecare glumă pe care o spune. Nici o tăcere totală în glumele lui și ele sunt originale, ele sunt stilul lui. După ce am văzut spectacolul, i-am căutat celelalte spectacole. Ele sunt diferite de fiecare dată de la spectacol la spectacol. Buna treaba !

Prefer preferințele lui anterioare. În acest caz, există foarte puține materiale reale și, de cele mai multe ori, el doar vorbește și se distrează de membrii aleatorii din public și deciziile lor în viață. Pentru mine, glumele lui nu erau deloc distractive și păreau aproape la fel. Câteva exemple de glume pe oamenii săi:

– Ce e cu sprâncenele astea omenești, omule, Peters, glumind de un monobros negru gros de tânăr ca un cameraman, strălucește aproape de cele două ecrane mari pe scenă. “O să o luăm într-un fluture într-o zi!”

Fernando din Italia a venit pentru o altă jena. “De ce aveți un tatuaj de dragon pe braț, Fernando? Nu este un dragon mai mult de un lucru asiatic?” De ce nu te-a tatuat linguini pe braț?