Rupture (2016)

Rupture (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Steven Shainberg
Actori: Noomi Rapace, Peter Stormare, Kerry Bishé
An: 2016
Gen: Groaza, SF, Thriller
IMDB: 4.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Rupture

Renee locuieste intr-o casa plina cu camere de supraveghere. Este urmarita indeaproape de fostul sau sot? Inainte de a afla acest lucru, Renee este rapita si dusa departe, intr-o cladire abandonata ce a fost transformata intr-un laborator medical de un barbat misterios. Este legata de o masa si examinata de doi indivizi neidentificati ce par extrem de interesati de pielea ei speciala. Renee este terifiata, habar nu are ce i se intampla si de ce se afla in acel loc. Indivizii o lasa singura pe Renee pentru a se ocupa de alti pacienti, pacienti care se aud tipand din celelalte incaperi… Renee incearca cu disperare sa scape din acest loc.

Noomi Rapace joacă Renee, o mamă singură care se ocupă cu un fiu temperamentală. Când ne-am întâlni-o în viața ei de zi cu zi, suntem avertizați cu privire la faptul că ea și fiul ei sunt, evident, fiind înregistrate de camere video ascunse, amplasate de-a lungul casa ei. Chiar și mai amenințătoare, un om voinic (Michael Chiklis) pune un fel de dispozitiv ciudat pe volanul mașinii ei. Mai târziu, după cădere băiatul ei la școală și de a merge la o lecție de parașutism, aparatul suflă roata și lasă Renee eșuate pe drum.

Caracterul Chiklis nu este cu mult în urmă, și înainte ca ea să știe Renee este răpită de către mai multe persoane, aruncate într-un camion și condus de ore într-o locație necunoscută. destinația ei este în cele din urmă a arătat a fi un depozit tuciuriu echipat cu tot felul de mecanisme de blocare de înaltă tehnologie și o cantitate de enervantă echipament medical. răpitorii ei sunt oameni ciudat, aparent fără emoție, cu excepția, poate, amuzamentul detasata motivele lui Renee pentru o explicație.


Trailer Rupture