Rupe-tot 2 – Kick-Ass 2 (2013)

Rupe-tot 2 – Kick-Ass 2 (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Jeff Wadlow
Actori: Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Jim Carrey, Christopher Mintz-Plasse
Anul: 2013
Gen: Actiune, Comedie, Crima
Durata: 103 minute
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Rupe-tot 2 – Kick-Ass 2

De această dată, actele de bravură nebunești ale lui Kick Ass (Aaron Taylor-Johnson) inspiră un nou val de eroi autoproclamați care pornesc mascați într-o cruciadă proprie. Conduși de colonelul Star and Stripes (Jim Carrey), eroul nostru se alătură acestei patrule. Dar când supereroii noștri amatori ajung să fie vânați de Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), renăscut acum sub numele de The Motherfucker, singura care-i poate salva de la pieire e Hit Girl (Chloë Grace Moretz).

Când i-am văzut ultima dată pe asasina junioare Hit Girl și pe tânărul justițiar Kick-Ass; cei doi încercau să ducă o viață normală de adolescenți; ca Mindy și Dave. Pentru că se apropia absolvirea și cei doi nu prea știau încotro s-o apuce; Dave se hotărăște să înființeze prima echipă de supereroi a lumii împreună cu Mindy.

Din nefericire; pentru că Mindy e prinsă că acționează ca Hit Girl; este nevoită să se retragă; ceea ce o aruncă; spre oroarea ei; în lumea înfricoșătoare a colegelor ei de liceu. Nemaiavând pe nimeni alături; Dave își unește forțele cu echipa Justiție Eternă; condusă de un fost mafiot pocăit; pe nume colonelul Stars and Stripes.