Rules Don’t Apply (2016)

Rules Don’t Apply (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Warren Beatty
Actori: Lily Collins, Haley Bennett, Taissa Farmiga
An: 2016
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<4WR-8WLjE38/Rules.Dont" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Rules Don’t Apply

O poveste neconvențională de dragoste despre o actriță aspirantă, un șofer foarte prompt și excentricul miliardar pentru care lucrează.

Cu Regulile lui Warren Beatty Nu aplicați, pot exista unele așteptări mari merge în, și nu este pentru că oamenii sunt în căutarea atât de nerăbdare să vadă în cele din urmă Alden Ehrenreich și Lily Collins într-o (semi) de cuplare romantic (deși acestea sunt părți egale fermecător și serios în acest film, capabil să meargă la momente comice incomode și cele mari momente dramatice confruntării în moduri care sunt minunate și surprinzătoare și arată că au un director bun la cârmă).

Și nici măcar nu pentru că oamenii pot fi inghesuie pentru un alt film despre geniu-cum-iconoclastă-cum-megalomanice Howard Hughes, dat fiind că, ei bine, ar trebui să avem practic tot ceea ce ne-ar trebui să vedem în Scorsese The Aviator (care, prin Astfel, aceste două filme împărtășesc nu doar o pereche de piese set, la diferite perioade de timp, în istorie, dar Alec Baldwin prea într-un rol de sprijin destul de important).

Nu, știu că mă aștept mai mult de Warren Beatty dupa o absenta optsprezece ani (vă permite uita Town & Country acum), iar cea mai mare problemă este că el a avut final cut și a pus ceva impreuna, care este de 25%, o mizerie choppily editat. Fie că a tăiat în jos pentru timp, eu sunt sigur că nu știu, deși având * patru redactori * creditate nu este niciodată un semn mare.


Trailer Rules Don’t Apply