Rugină şi oase – Rust and Bone (2012)

Rugină şi oase – Rust and Bone (2012) Film Online Subtitrat


Alt titlu: De rouille et d’os
Regia: Jacques Audiard
Actori: Bouli Lanners, Matthias Schoenaerts, Marion Cotillard, Corinne Masiero, Céline Sallette
Anul: 2012
Gen: Drama, Romantice
Durata: 120 minute
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Rugină şi oase – Rust and Bone

Cu Marion Cotillard în rol principal, și actorii belgieni Bouli Lanners și Matthias Schoenaerts, filmul e povestea întâlnirii dintre Ali (Schoenaerts), tânăr – fără un ban – și Stéphanie (Marion Cotillard), dresoare de balene ucigașe în parcul acvatic din Antibes. Stéphanie va fi victima unui accident grav, în urma căruia nu va mai putea merge.

Uneori un mic moment de neatentie iti poate schimba intreaga viata. E suficient sa fii acolo, la locul nepotrivit, sa ai un ghinion monstruos… Uneori, sub o aparenta de otel, se poate ascunde un suflet foarte sensibil. Pana si omul care da senzatia ca nu-i capabil de nici un pic de emotie cedeaza la un moment dat… Jacques Audiard e un regizor specializat in filme de-un realism feroce, a se vedea si “De battre mon coeur s’est arretee” sau “Un prophete”.

De asta data insa parca-i prea realist, prea dureros in anumite momente. Am mai vazut-o pe Marion Cotillard si in alte filme dupa interpretarea fantastica a lui Edith Piaf dar acesta e cel mai bun, poate ca si pentru ca aici are parte de un rol de limba franceza. Peliculele vorbite in limba lui Voltaire sunt la mare pret la nominalizari Golden Globe 2013: trei din cinci la cetgoria “Cel mai bun film strain”. Probabil ca si merita!