Rudderless (2014)

Un tată din filmul Rudderless online subtitrat aflat în grea suferință după moartea prematură a unicului copil, dă întâmplător peste o cutie ce conține înregistrări muzicale demonstrative și versuri compuse de fiul lui. Șocat de descoperire și de talentul ascuns pe care băiatul îl avea, Sam, tatăl, decide să fondeze o formație în speranța că va atinge catarsisul.

Sam este un fost director de publicitate de calibru, a cărui viață este sfâșiată de moartea subită a fiului său. Imediat după, el pleacă pe mare și își îneacă durerea în alcool. Când descoperă o cutie în care se aflau înregistrările demo și cântece compuse de fiul său, Sam realizează cât de talentat fusese copilul lui și începe să-l cunoască așa cum era de fapt.

Disperat și îndurerat, părintele dorește să se reconecteze cumva cu fiul lui, învață melodiile și decide să cânte una la un bar din localitate. Piesa îl captivează pe Quentin, un tânăr muzician care se afla în audiență. Împreună cu doi prieteni, acesta decide să formeze trupa Rudderless, care, surprinzător, va deveni rapid foarte populară. Acesta va fi un nou început pentru Sami și Quentin, revitalizându-le existența.


Gen: Comedie, Drama, Muzicale
IMDB: 7.5
Regia: William H. Macy
Actori: Billy Crudup, Anton Yelchin, Felicity Huffman


Rudderless (2014) Online Subtitrat


Trailer