RRRrrrr!!! (2004)

RRRrrrr!!! (2004) Film Online Subtitrat

Regia: Alain Chabat
Actori: Joseph Beddelem, Christian Bergner, Gérard Depardieu, Patrick Médioni, Marina Foïs
Anul: 2004
Gen: Comedie, Crima, SF
Durata: 94 minute
IMDB: 5.8

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Stone Age comedie “RRRrrrr !!!” devine un start hohotitor, dar numai reușește să supraviețuiască prin pielea de pe dinți sale preistorice. În Galia, trebuie să-vedea factor este mare pentru această primă film RRRrrrr de scris de populare comedie ceată Les Robins des Bois (The Robin Hood) și primul film regizat de benzi desenate-thesp Alain Chabat deoarece hitul ultra-boffo “Asterix si Obelix: Mission Cleopatra “(2002). Venture are destul de câteva poante pleasingly stupide, iar tonul deadpan este frumos susținută, dar pic de ansamblu este doar ușor de divertisment in filmul RRRrrrr. Amestec de bază de limbă și conceptual umor va funcționa în mod diferit în diferite teritorii.

Este 35.000 î.Hr., iar în ultimii 800 de ani, două triburi au trăit într-o coexistență precaută: cel cu Clean parului si cel cu murdar parului. Șeful Clean păr (Maurice Barthelemy) este un scurt, colegi de chelire cu un soția Amazon de dimensiuni (Elise Larnicol). Murdar patriarh părului Lucie (Jean Rochefort) este determinată pentru a face rost de o substanță miraculoasă a curata folosesc: șampon.

Când alte tactici greș, fiul lui Lucie (Gerard Depardieu) trimite fiica sa, Guy (Marina fois), pentru a seduce unul din curăță și procure lichidul râvnit. Intre timp, omul Medicina curăță “(Chabat) ciomăgește babysitter șefului de moarte.

Este prima crima din istorie in RRRrrrr, și în vrac de pic este format din încearcă să dau seama cine ar face un astfel de lucru – nu pentru că este moral atroce, deși, după cum toată lumea este obligat să moară în curând, fie mâncat de un mastodont sau căderea de pe un faleza. După cum apar alte infracțiuni, dopiness persistente demonstrează cortexul cerebral uman este încă o lucrare în curs de desfășurare.

Un joc de cuvinte in RRRrrrr, centrală amuzant va testa dubbers și subtitlers. acțiune pic de transpare din “Epoca de piatră” – în franceză, “. L’Age de Pierre” Ca rezultat, fiecare membru al tribului Clean – bărbați și femei deopotrivă – este numit Pierre. (Presă facturi kit de film a lui 26 vorbind piese ca “Pierre”, cu o suplimentare de 93 de Pierres rulează în jurul.)

Design de producție RRRrrrr este puturos – 90% din pic fost filmat pe locurile pitorești – și gag de funcționare a lânoși colți de tip mamut de pe fiecare creatură, inclusiv gâște, iepuri și chiar viermi, este bine realizată.

Thesps face o treabă bună de limning zorii rationament deductiv, cu un semn special de Jean-Paul Rouve ca singurul blond Pierre și Pef Martin Laval ca amic cu blană pieptul chiulangiu in filme online RRRrrrr.

Jucăuș scor maiestuos stabilește tonul potrivit, și un ecran panoramic proiectând întărește un sentiment viu al loc.