Rooster Cogburn (1975)

Rooster Cogburn (1975) Film Online Subtitrat


Regia: Stuart Millar
Actori: John Wayne, Katharine Hepburn, Anthony Zerbe
An: 1975
Gen: Aventura, Drama, Western
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Rooster Cogburn

Un mic orasel format in majoritate din populatie indiana si condus de Ministrul Goodnight si de fiica lui, Eula este cotropit de o banda de raufacatori. Ei rapesc si chiar omoara o buna parte din populatie. Curajoasa domnisoara Eula Goodnight se aliaza cu Marshal Rooster J. si porneste in cautarea si pedepsirea bandei criminale.

O lectură a celorlalte recenzii ale lui Rooster Cogburn arată că numai fanii celor două stele ar trebui să privească acest film. Asta nu spune un întreg, deoarece acesta a fost un vehicul creat pentru cele două stele și numai cele două stele din acest film ar fi putut să-l aducă.

A fost o căsnicie fericită cu caracterul lui John Wayne al lui Rooster Cogburn de la True Grit, fiind atât de popular. Incât o continuare a fost inevitabilă, dat fiind că sănătatea lui Wayne se înrăutățește. Iar Katharine Hepburn căutând ceva ce ar putea co-juca cu Wayne.

Hepburn a fost unul dintre cei mai mari stimulente ale lui John Wayne, cu excepția politicii. Îmi amintesc că a citit că credea că John Wayne a proiectat același sentiment de integritate pe care Spencer Tracy la făcut pe ecran. Venind de la ea, trebuie să cred că este cel mai bun compliment pe care-l poate oferi.

Wayne, în timp ce Cogburn se află pe traseul unei bande care a masacrat o patrulă a armatei și a furat un pistol. Si nitroglicerină pentru a fi folosit într-un jaf de bancă planificat. Gang-ul condus de Richard Jordan împreună cu Anthony Zerbe. Care obișnuiau să caute pe Wayne, mergeau la o așezare indiană cu o școală misionară condusă de predicatorul tatălui. Si fiicei și profesorul Jon Lormer și Katharine Hepburn. Banda împușcă locul și îl ucide pe Lormer.