Rommel (2012)

Rommel (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Niki Stein
Actori: Ulrich Tukur, Tim Bergmann, Johannes Silberschneider
An: 2012
Gen: Actiune, Biografie, Drama
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Rommel (2012)

Film artistic, dar mai ales istoric prin datele furnizate, ce evoca inceputul sfarsitului Germaniei naziste si a personajelor ce au activat in aceea perioada: Feldmarschall-ul Erwin Rommel, Feldmarschall-ul von Kluge, Generalul Speidel si Adolf Hitler. Alaturi de Valkyrie (Operațiunea Valkyrie) si Der Untergang (Ultimele zile ale lui Hitler), Rommel incearca sa ne zugraveasca o fresca a ultimelor 7 luni de razboi (din Europa) alaturi de una dintre cele mai remarcabile si distinse figuri a Wehrmacht-ului: Feldmarschall-ul Erwin Rommel.

Un film german despre Rommel … Toate bune si frumoase … Filmul ne prezinta istoria unui om; care nu a inteles nici in ultimul ceas ca uneori onoarea ; fie ea si de soldat ; si constiinta nu fac intotdeauna front comun . A slujit cu abnegatie pana la final un criminal sangeros . Filmul ni-l prezinta subiectiv ; si usor romantat … vezi doamne ceva mustrari de constiinta …. dar nu pana acolo incat sa faca ceea ce trebuie.

Desi nu a participat activ la puci; tot s-a trezit amestecat in asta; iar sfarsitulu lui a fost pe deplin meritat . Cat priveste planul valkiria ; aia alti sobolani . l-au pupat in cur pe Hitler ani de zile; si cand au vazut ; ca barca se scufunda au vrut sa scape ; vezi doamne pozand in opozanti … Nu stiu de ce nu le-a venit ideea asta; 33 ; in 34 ..