Romeo Akbar Walter (2019)

Filmul indian Romeo Akbar Walter (2019) online subtitrat este povestea unui patriot care își asumă riscuri extreme în timp ce spionează în țara inamicului. Anul este 1971. Romeo Ali (John Abraham) lucrează în India într-o bancă. El rămâne cu mama sa Waheeda (Alka Amin), care este prea protectivă pentru el de când tatăl lui Romeo a murit în timp ce slujea țara.

Romeo are de asemenea pasiunea de a lucra pentru India, dar nu este în stare să o facă datorită mamei sale.

Cu toate acestea, într-o zi se întâlnește cu Shrikant Rao (Jackie Shroff), șeful RAW, și îi cere lui Romeo să se alăture și să spioneze pe pakistanezi pe pământ. Romeo este de acord și înainte de a pleca în vederea instruirii și eventualei călătorii în Pakistan, el se află mamei sale că a fost promovata în bancă și că de aceea a fost trimis pentru instruire.

Romeo Akbar Walter (2019) Online


Regia: Robbie Grewal
Actori: John Abraham, Mouni Roy, Jackie Shroff
An: 2019
Gen: Actiune, Drama, Indiene, Thriller
IMDB: 6.6


Romeo Akbar Walter (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Romeo Akbar Walter (2019)

În Pakistan, el reușește să câștige inteligent încrederea dealerului de arme Isaq Afridi (Anil George), care este foarte aproape de generalul Zorawar (Purnendu Bhattacharya). În timp ce spioneaza conversatiile si activitatile lor, Romeo se prabuseste pe o informatie importanta.

Forțele pakistaneze din Romeo Akbar Walter planifică o lovitură aeriană în zona Badlipur a pakistanului de est din acea perioadă. Această parte a Pakistanului devine rebelă și dorește independența. Între timp, rebelii sunt instruiți de forțele indiene și mulți dintre ei sunt staționați la Badlipur, unde planul pakistanezilor este de a renunța la bombe. Ce se întâmplă în continuare formează restul filmului.

Povestea lui Robbie Grewal din filmul indian Romeo Akbar Walter este promițătoare și ar fi putut fi făcută pentru un thriller interesant. Robbie Grewal și scenariul lui Rahul Sen Gupta sunt însă foarte slabe și greșite. Scenele nu curg bine și narațiunea este destul de incoerentă. Este posibil ca audiențele să nu poată înțelege cu ușurință ce se întâmplă. Există prea multe lacune pe care chiar un laic va putea să le sublinieze. Robbie Grewal, Ishraq Eba și Shreyansh Dialogurile lui Pandey sunt bine formulate, dar nimic memorabil.

Direcția lui Robbie Grewal nu este până la marcă. Este evident că a făcut o mulțime de cercetări, dar nu este deloc util atunci când nu reușiți să o utilizați bine. Mai mult, publicul nu va putea ajuta decât să compare procedurile cu RAAZI și a fost un produs mult superior. Deci, acest factor vine, de asemenea, în joc. Cu excepția scenei finale, nu se rădăcină pentru Romeo. Legătura cu mama lui pare a fi pe jumătate coaptă. Chiar și piesa romantică cu Parul (Mouni Roy) pare forțată. Producătorii nu se deranjează nici măcar să arate ce se întâmplă mai târziu cu Parul.

Romeo Akbar Walter are un start șocant, dar apoi merge în jos. Filmul suferă de probleme în multe locuri. Este posibil ca audiențele să nu poată înțelege ce se întâmplă în poveste. Destul de câteva secvențe sunt greu de manevrat în special în ce mod pot începe să aibă încredere în Romeo atât de ușor.

Câteva scene scânteiește interesul ca punctul de intermediere, colonelul Khan (Sikandar Kher) căutând casa lui Romeo, secvența de testare a detectoarelor de minciuni etc. Dar astfel de scene sunt imediat urmate de evoluții atât de incitante sau defecte. Ultimele câteva minute evocă patriotismul și încearcă să-și miște spectatorii, iar factorii de decizie reușesc doar parțial, deoarece vine prea târziu în timpul zilei.