Romance (1999)

Marie din Romance (1999) film erotic online, este o tânără învățătoare. Frumoasă, inteligentă, cultă, rafinată, ea ar trebui să fie fericită alături de superbul ei prieten, Paul. Dar nu este… Paul o neglijează complet, neacordându-i nici o atenție, pretextând mereu că este obosit și refuzând constant să facă dragoste cu ea.

Marie devine din ce în ce mai frustată de această situație, mintea ei se tulbură, începe să își tină nesfârșite monologuri interioare în care se analizează și încearcă zadarnic să își dea seama ce nu merge în relația ei cu Paul. În cele din urmă recurge la gesturi extreme: începe o relație bizară cu Robert, șeful ei de la serviciu, mai în vârstă decât ea și care are o sexualitate deviantă, având ca fetiș practicarea “bondage-ului”.

Aventura ei toridă cu Robert nu o mulțumește, așa că Marie comite un alt gest șocant: se lasă violată de un necunoscut pe scările unui bloc! Va reuși ea in Romance (1999) film erotic online să își regăsească echilibrul și să aibă în sfârșit o relație normală cu Paul? Va fi acaparată total de nebunia nemulțumitoare ce a cuprins-o? Sau va găsi o altă soluție, o altă viață alături de altcineva?

Romance (1999) Online Subtitrat in Romana


Regia: Catherine Breillat
Actori: Caroline Ducey, Sagamore Stévenin, François Berléand
An: 1999
Gen: Drama, Erotice
IMDB: 5.3


Romance (1999) Online Subtitrat


Trailer