Rocky Balboa (2006)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Rocky Balboa (2006) Online Subtitrat in HD 1080p


În urmă cu 30 de ani, Rocky Balboa (interpretat de Sylvester Stallone), era un individ fără viitor, angajatul unui cămătar dintr-o suburbie a Philadelphiei. Într-o bună zi, norocul îi surâde: are ocazia de a urca pe ringul de box pentru a-l înfrunta pe campionul en-titre Apollo Creed, având șanse de 1 la un milion. Curajul și perseverența lui Rocky, atât pe ring cât și în viață, au născut speranțe în sufletul a milioane de oameni.

Azi, când gloria de odinioară a apus, Rocky își petrece serile povestind întâmplări din viața sa clienților restaurantului al cărui patron este – denumit “Adrian’s“, după fosta sa soție, decedată, pe care o plânge în tăcere. Fiul său, Robert (interpretat de Milo Ventimiglia) nu trece nici măcar să-l vadă, fiind prea ocupat să-și trăiască propria viață.

Timpul și loviturile încasate l-au slăbit pe Rocky, i-au lăsat cicatrici, i-au deformat pumnii și i-au luat totul, în afară de istorioarele cu care-și întreține clienții. Însă, în adâncul sufletului, Rocky a rămas același – un luptător.


Regia: Sylvester Stallone
Actori: Sylvester Stallone, Antonio Tarver, Milo Ventimiglia
An: 2006
Gen: Drama, Sport
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Rocky Balboa (2006)
Rocky Balboa (2006) Online Subtitrat in Romana

Rocky Balboa (2006) Online Subtitrat in HD 1080p În urmă cu 30 de ani, Rocky Balboa (interpretat de Sylvester Stallone), era un individ fără viitor, angaja

Editor's Rating:
5