Rocky Balboa (2006)

În urmă cu 30 de ani, Rocky Balboa (interpretat de Sylvester Stallone), era un individ fără viitor, angajatul unui cămătar dintr-o suburbie a Philadelphiei. Într-o bună zi, norocul îi surâde: are ocazia de a urca pe ringul de box pentru a-l înfrunta pe campionul en-titre Apollo Creed, având șanse de 1 la un milion. Curajul și perseverența lui Rocky, atât pe ring cât și în viață, au născut speranțe în sufletul a milioane de oameni.

Azi, când gloria de odinioară a apus, Rocky își petrece serile povestind întâmplări din viața sa clienților restaurantului al cărui patron este – denumit “Adrian’s“, după fosta sa soție, decedată, pe care o plânge în tăcere. Fiul său, Robert (interpretat de Milo Ventimiglia) nu trece nici măcar să-l vadă, fiind prea ocupat să-și trăiască propria viață.

Timpul și loviturile încasate l-au slăbit pe Rocky, i-au lăsat cicatrici, i-au deformat pumnii și i-au luat totul, în afară de istorioarele cu care-și întreține clienții. Însă, în adâncul sufletului, Rocky a rămas același – un luptător.


Regia: Sylvester Stallone
Actori: Sylvester Stallone, Antonio Tarver, Milo Ventimiglia
An: 2006
Gen: Drama, Sport
IMDB: 7.2


Rocky Balboa (2006) Online Subtitrat