Robot Chicken Star Wars Episode 3 (2010)

Robot Chicken Star Wars Episode 3 (2010) Film Online Subtitrat

Regia: Chris McKay
Scenariu: Seth Green, Matthew Senreich
Actori: Seth Green, Abraham Benrubi, Bob Bergen
Anul: 2010
Gen: Animatie, Comedie, SF
IMDB: 8.1

Este Star Wars timp parodie din nou pentru pui Robot! Continuând ceea ce a devenit o tradiție in Robot Chicken Star Wars Episode 3, Adult Swim Cartoon Network va premieră o oră specială de pui Robot: Star Wars Episodul III la 19 decembrie 2010. Robot de pui este un stop-motion, o jumătate de oră serie de comedie creat de Seth Green si Matthew Senreich . În fiecare episod prezintă parodii de cultura pop din sitcom-uri TV, filme și desene animate. Nimic nu este considerat sacru pe spectacol, cu excepția râs, dar chiar și asta devine parodiată. În 2007, Senreich și verde animat primul pui Robot: Star Wars și datorită popularității în masă a urmat cu o continuare un an mai târziu.

S-ar putea spune că Robot de pui inspirat din seria de desene animate mai mainstream Family Guy pentru a face propriile lor Star Wars parodie: Albastru Harvest. Verde prevede vocea pentru Chris, fiul pe Family Guy, așa că el colaborează cu creatorul serialului Seth MacFarlane destul de des. Primul episod Star Wars Robot de pui, de fapt, a avut premiera cu câteva săptămâni înainte de Family Guy-parodie este chiar și comentat cu privire la închiderea Blue Harvest.

Robot Chicken Star Wars Episode 3 este un pic diferit de versiunile sale anterioare. În loc de obicei segmentele one-shot, povestea are o progresie liniară prin toate cele șase filme spuse din perspectiva personaje negative “. Imparatul Palpatine, Boba Fett, Darth Vader, iar Gary Sturmabteilung sunt personajele principale cu băieții buni aruncate ca o distributie de sprijin.

Imparatul Palpatine (voce MacFarlane), se deschide fiind special aruncat în jos un arbore reactor pe Steaua Morții. El începe un monolog interior la un ton de sintetizator optimist și în cazul în care viața lui meditează a mers prost. Ramanand fidel progresia liniara vom afla despre trecutul lui Palpatine, înainte de a trece pe la regulat montaj canal de surfing cunoscut pentru Robot Chicken. Dezvaluind prea multe despre schițele vor ruina umorul, dar câteva momente notabile sunt atunci când învățăm că Anakin Skywalker este un băiat plângăcios mic, Darth Vader isi arata noul său costum de discotecă dans, supărarea Împăratului Palpatine cu Stormtroopers, timpul vesel Boba Fett lui în cale digestiv un sarlac, iar probleme C-3PO cu spaniolă din Robot Chicken Star Wars Episode 3.

Gary Sturmabteilung adaugă un nou sentiment de originalitate la spectacol. El este un soldat mediu, lucrând o nouă la cinci schimburi pentru Imperiu și într-un fel se găsește în situațiile cele mai puțin probabil legate de evenimente principale în filme. El a lăsat să-pilot Steaua Morții, care este aproape un dezastru. El vizitează o fermă familiară Tatooine și provoacă distrugerea, apoi pe Endor, el învață despre pericolele rutier-ucide. De fiecare schiță care implică săraci Gary Sturmabteilung va sparge cu siguranta un zambet in Robot Chicken Star Wars Episode 3.