Robot Chicken Star Wars Episode 2 (2008)

Robot Chicken Star Wars Episode 2 (2008) Film Online Subtitrat

Regia: Seth Green
Scenariu: Seth Green, Matthew Senreich
Actori: Seth Green, Abraham Benrubi, Bob Bergen
Anul: 2008
Gen: Animatie, Comedie
IMDB: 8.2

Obsesia pe scară largă, cu și adorarea Robot Chicken Star Wars Episode 2 și continuări și prequel sale a, pentru acest vizualizator special cel puțin, mult timp de când sa mutat în tărâmurile absurd. In primul articol am scris pentru site-ul (este încă disponibil aici), am subliniat relația mea cu această franciză excitant inițial, dar acum exagerate, de anticipare și entuziasmul meu la primul film (care, în ceea ce mă privește este numit în continuare Star Wars, nu este o nouă speranță, probabil, wankiest titlul vreodată pentru un film science-fiction) la exasperarea mea în creștere, la direcția seriei, ulterior, a luat. Am ajuns acum la punctul în care nu mai am nevoie pentru a vedea un singur unul dintre ei vreodată din nou. Vestea că George Lucas este acum remastering-le în 3-fucking-D este pentru mine dovada finală că această minte odată ce reclamă a dispărut complet doolally.

Dar, acest atașament la trilogia inițială, în special, filme Robot Chicken Star Wars Episode 2 care pentru mulți au contribuit la definirea lor copilărie sau adolescență ani, continuă să bântuie o întreagă generație de regizori moderni, iar filmele însele au mult timp de când devin parte a culturii pop moderne. Doar despre toată lumea a auzit de ei, și o mare parte din cei care s-ar putea recunoaște rapid o referință vizuală sau auditivă, ceea ce le face unele dintre cele mai sigure filme pentru a Parody, având în vedere dimensiunea audienței cu potențialul de a obține cele mai gag.

Este interesant modul în care aceste lucruri merg în cicluri. Atunci când Mel Brooks parodiat Star Wars in 1987, una dintre plângerile a fost că acesta a fost livrat prea mult timp după lansarea filmului Robot Chicken Star Wars Episode 2 original să fie relevante sau eficace. Și totuși, după douăzeci de ani, când Family Guy Seth Green a făcut la fel cu albastru Harvest, a atras laude considerabile și un numar impresionant de fani. Dar, până în momentul în care mica bijuterie fusese supuși controlului de bătut în postul de un alt animat send-up al seriei, de data aceasta de la creatorii de Robot Chicken.