Robosapien Rebooted (2013)

Robosapien Rebooted (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Sean McNamara
Actori: Kim Coates, Penelope Ann Miller, Jae Head
An: 2013
Gen: Aventura, Drama, Familie
IMDB: 4.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Robosapien Rebooted (2013)

Un baiat si un robotel fac echipa pentru a-si salva parintii care sunt tinuti ostatetici de catre organizatia care a creat robotul.

Dezvoltă robotul cu inteligență artificială Cod 328 programat să funcționeze ca mașină de salvare și căutare și să învețe emoțiile umane. Cu toate acestea, președintele și CEO Porter (Kim Coates) intenționează să utilizeze robotul ca armă pentru a căuta și distruge și vinde o sută de unități vânzătorului Esperenza (Joaquim de Almeida) pentru 75 de milioane de dolari.

Allan se opune intenției lui Porter și este concediat. Cu toate acestea; înainte de a părăsi compania; își șterge dosarele și fură codul 328. Allan și robotul sunt urmăriți de echipa de securitate a lui Porter și în căutarea lui pierde robotul care se rupe în părți într-un recipient pentru gunoi.

Între timp; băiatul groaznic; Henry Montgomery Keller (Bobby Coleman) tocmai a câștigat un premiu pentru proiectul său la târgul științific al școlii sale; dar el este agresat de bătăușul școlii și se ascunde în recipientul de gunoi unde sunt piesele codului 328. Henry aduce robotul acasă și îl rezolvă.