RoboCop (2014)

Ne aflam in anul 2029 in filmul RoboCop online subtitrat, iar conglomeratul multinational OmniCorp este centrul roboticii. Dronele lor castiga razboaiele americane pe tot Globul, iar acum vor sa aduca aceasta tehnologie pe frontul de acasa.

Alex Murphy este un sot iubitor, un bun tata si un bun politist, facand tot ce-i sta in putinta sa stavileasca valul de infractiuni si coruptie din Detroit. Dupa ce este ranit mortal la datorie, OmniCorp utilizeaza nemaipomenita stiinta a roboticii pentru a salva viata lui Alex. El revine apoi pe strazile orasului sau drag dotat cu grozave noi abilitati, insa trebuie sa faca fata unor probleme cu care omul obisnuit de dinainte nu s-a confruntat niciodata.

RoboCop se intoarce. Din nou, politistul-model cazut la datorie capata corpul automatizat al unui cyborg, si o face cu concursul – deloc dezinteresat – al Omnicorp Corporation (fosta Omni Consumer din 1987). Intr-un viitor apropiat – lumea este globalizata, Statele Unite duc, ca de obicei, razboaie in tari sarace din Orient, iar toate fabricile par sa se fi mutat, cu mic cu mare, in China. Robotii par sa fie la un pas de a inlocui oamenii in sarcinile cele mai critice, printre ele, paza si protectia.


Gen: Actiune, Crima, SF
Producator(i): Joel Kinnaman, Gary Oldman, Michael Keaton
IMDB: 6.2
Regia: José Padilha
Actori: Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish, Joel Kinnaman


RoboCop (2014) Online Subtitrat


Trailer