Robin Williams: Come Inside My Mind (2018)

Robin Williams: Come Inside My Mind online subtitrat este o privire intima in viata si cariera iubutlui actor si comic Robin Williams, care si-a pus capat zilelor in 2014, dupa o lunga lupta cu depresia.

Nu-i usor sa intri in mintea lui Robin Williams, dar e o calatorie unica, o experienta la capatul careia il percepi mai putin ca actor, si mai mult ca om. Un om de o modestie exemplara, cum rar vezi in cinematografie, intr-o lume a orgoliilor colosale, un om care si-a iubit munca mai mult decat s-a iubit pe sine insusi, dependent si fidel pana la sfarsitul vietii unui singur “drog“. Acela de a face oamenii sa rada, un drog care nu poate fi substituit cu nimeni si nimic.

Cand a simtit ca nu mai poate, a plecat in liniste, discret, a ales sa-si traga singur cortina, sa iasa din scena fara tam-tam, preferand sa-si lase munca de-o viata sa vorbeasca pentru el, sa ramana dupa el, sa ni-l amintim ca pe omul vesel, razand, facand haz, luand totul in deradere, nu ca pe omul macinat de boala sau de demoni interiori.


Titlu Romania: Robin Williams: Vino în mintea mea!
Regia: Marina Zenovich
Actori: Robin Williams, Billy Crystal, Pam Dawber
An: 2018
Gen: Documentare, Biografie, Comedie
IMDB: 8.0


Robin Williams: Come Inside My Mind (2018) Online Subtitrat


Trailer