Robin Hood (2018)

Robin Hood (2018) online subtitrat (Taron Egerton), razboinic calit in lupta si comandantul sau maur, Little John (Jamie Foxx), pornesc o revolta indrazneata impotriva coruptiei la nivel inalt, ce are radacini si legaturi chiar si cu Coroana Angliei, intr-o aventura plina de actiune, de explozii, multe lupte, dar si mult romantism.

Summit Entertainment se pregateste de lansarea peliculei Robin Hood si a inceput deja promovarea cu doua postere de personaj. Protagonistul si cel mai bun prieten al sau se bucura de imagini distribuite pe retelele de socializare.

Noul film Robin Hood (2018) va arata intr-un mod unic, original si nemaintalnit pana acum modul in care Robin Hood a ajuns legenda pe care o stim cu totii astazi. Rolul va fi jucat de tanarul Taron Egerton, iar Little John va fi adus la viata de unicul Jamie Foxx.

Alaturi de ei vor mai aparea Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey) ca Will Scarlet, Eve Hewson (Bridge of Spies) ca Maid Marion, Tim Minchin (Californication) ca Friar Tuck si Paul Anderson (Peaky Blinders, The Revenant) ca Guy of Gisborne. Tonul filmului Robin Hood (2018) online subtitrat va fi unul sumbru si va avea scenariul scris de Joby Harold. Producatorii sunt Leonardo DiCaprio, Jennifer Davisson Killoran, Basil Iwanyk, Tory Tunnell si Joby Harold. Lansarea internationala va avea loc in luna noiembrie a lui 2018.

Robin Hood (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Otto Bathurst
Actori: Taron Egerton, Jamie Dornan, Eve Hewson
An: 2018
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
IMDB: 5.3


Robin Hood (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review Robin Hood (2018)

Desfășurat pe un fundal mai degrabă contemporan, deși – scenografic – plasat în secolul XII, filmul Robin Hood, cu premiera pe marile noastre ecrane vineri, 7 decembrie, împrospătează legenda nelegiuitului-erou din folclorul britanic, după ce am pierdut numărul filmelor cu acest personaj.

Cu Taron Egerton în rol titular, Robin Hood nu mai este privit acum ca un personaj medieval. Îl vedem ca pe un lider politic, conducător de răscoală, nu doar haiduc.

După ce rolul a fost abordat, printre alţii, de Russell Crowe, Kevin Costner, Jonas Amstrong, a venit rândul lui Taron Egerton, starul lui Kingsman: The Secret Service, Kingsman: The Golden Circle și Eddie the Eagle să ridice arcul şi sabia lui Robin Hood. Și o face în mod captivant.

Jamie Foxx este John, aghiotantul şi mentorul său, subutilizat însă în scenele de acțiune, iar antagonistul, şeriful din Notthingham, este interpretat magistral de Ben Mendelsohn.

În regia lui Otto Bathurst (un nume cunoscut în seriale şi producţii pentru televiziune), filmul are un ritm copleșitor al scenelor de acțiune și secvențe de urmăriri excelent coregrafiate.

Străzile Nottinghamului sunt pavate, deși orașul trebuia să fie plin de noroi, șeriful se comportă ca un lider politic de astăzi, soldații par mai degrabă niște membri ai forțelor de ordine, iar urmăririle cu trăsuri sunt replica urmăririlor cu mașini. Nici dialogurile, nici personajele nu poartă o „pecete” istorică. Este un Robin Hood care, deși plasat în timpul său, caută prin toate mijloacele să se sustragă genului istoric. Este un Robin Hood plasat doar formal în secolul XII.

Scenariștii au avut grijă de personaje. Robin Hood are profunzime – în lupta sa de a-i ajuta pe cei săraci, are un moment în care își pierde convingerea. Seriful de Nottingham are un back story – răutatea lui își are rădăcinile într-o experiență personală traumatică. Ipoteza după care britanicii finanțează arabii, ca o înaltă trădare, face personajele negative rele până în măduva oaselor.

În film un rol important revine lui Jamie Dornan, care – de la seria Cincizeci de umbre încoace – chiar a învățat să joace.