Robert Reborn (2019)

În 1951, URSS, papusa infamă ucigașă, Robert Reborn (2019) online subtitrat, luptă cu patronii lui Stalin la bordul unui avion. Robert Reborn este un film britanic de groază supranatural scris și regizat de Andrew Jones. Producția The North Bank Entertainment ii are in distributie pe Lee Bane, Rahel Kapsaski, Paris Stangl si Klemens Koehring.

Robert Reborn (2019) Online


Regia: Andrew Jones
Actori: Dennis Farrin, Rahel Kapsaski, Lee Bane
An: 2019
Gen: Groaza
IMDB: 3.2


Robert Reborn (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Robert Reborn (2019)

Talentul lui Robert de a flutura un cutit in jur de zece secunde impresioneaza pe Olga, precum si o piesa ADR de o audiere nevazuta si o gaurire ca si cum ar fi urmarit The Beatles pe Ed Sullivan. Olga trebuie să știe cum Amos și-a făcut papusa ca pe un mini-Frankenstein, recuperând-o de la un accident de mașină fără ajutorul unor tije sau șiruri de caractere. Căutarea ei continuă să creeze o rețea de crimă și mister care se întinde pe teritoriul Germaniei, al Rusiei și al Marii Britanii, în timp ce ofițerii de la trei militari se luptă să posede secretele vieții veșnice pe care Amos le folosește … pentru a se prezenta pe marionete?

Sunt sarcastic despre intriga dedusă în prima parte a ultimei propoziții. Robert Reborn are loc în mai multe țări, la bordul unui avion, într-un teatru și în alte câteva locații. Dar când astfel de secvențe nu sunt împușcate într-o dulap înghesuit, unde picioarele trepiedului au împiedicat fără îndoială actorii, scene întregi au loc într-o cameră complet negru, probabil datorită faptului că producția nu putea fi deranjată sau nu și-a putut permite închirierea / construirea unui set adecvat.

Aproape toate filmele taie colțuri. Totuși, când vedeți că Bradley Cooper crăptează un copil de plastic în “Sniper American” de exemplu, primul gând nu este “Wow, Clint Eastwood credea că ar putea să păcălească audiența cu asta?” Desigur, nu. Gândirea logică presupune că producția a fost presată pentru timp, iar copilul uman, care, evident, nu-i pasă de orare structurate, nu era cooperativ în momentul în care aveau nevoie de el.

Cu Robert Reborn, eu nu sunt convins că distribuția și echipajul știu că nu păcălesc pe nimeni cu încercarea lor neconvingătoare de a avea amatori să joace un joc grozav de fantezie. Un telespectator ar putea fi capabil să filmeze cu umor bun, dacă ar exista un sentiment că producătorii filmului au pus în mod intenționat limbi pe obraji pentru a justifica jankiness. Mai bine, filmele B ieftine de genul asta ar trebui să ajungă pe deplin Batman ’66 și să se înnebunească cu o cornitate conștientă de sine.

Dar când prima lovitură de profil a lui The Toymaker arăta în mod clar că nu-i lipită pe de-a-ntregul goatee fals, se crede că creatorii cred că au făcut “destul de bine” munca pentru a merita o taxă de închiriere și 80 de minute de timpul tau.

Robert Reborn include cel puțin mai puține exemple de țâțe fără rost decât “Răzbunarea lui Robert” (revedere aici). Comercializarea scobitoarelor sub unghiile tale pentru sticla sub formă de pulbere în ochii tăi, Robert Reborn umple spații goale numeroase, cu fotografii de inserție fără oameni de mers pe jos sau montaje de material de filmare stabilite pentru melodii de domeniu public.

Doar când credeți că thrillerul fără emoție nu se poate extinde pe niciunul din cele mai subțiri, sosesc șase minute de credite finale care se târasc atât de încet, ați putea crede că ați apăsat în mod necunoscut Pause. Sfat gratuit: lovirea opririi oriunde în ultimele 75 de minute ar fi o apăsare mai apăsătoare a butoanelor.


Online Subtitrat

În 1951, URSS, papusa infamă ucigașă, Robert Reborn (2019) online subtitrat, luptă cu patronii lui Stalin la bordul unui avion. Robert Reborn este un film britanic de groază supranatural scris și regizat de Andrew Jones. Producția The North Bank Entertainment ii are in distributie pe Lee Bane, Rahel Kapsaski, Paris Stangl si Klemens Koehring.

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
1.5