Risk (2016)

Risk (2016) Documentar Online Subtitrat


Regia: Laura Poitras
Actori: Julian Assange, Sarah Harrison, Jacob Appelbaum
An: 2016
Gen: Documentare
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Risk

La risc, Laura Poitras, care în 2013 a fost chemată în mod special de Edward Snowden să fie acolo pentru a documenta momentul în care a decis să elibereze informații despre modul în care guvernul a colectat date în masă și a spionat publicul american în general, Pe Julian Assange.

De fapt, a început să filmeze ani în urmă, în jurul perioadei în care Assange se ocupa mai întâi de declinul acuzațiilor de viol (încă se întâmplă până în ziua de azi sau cel puțin cel care nu a expirat – ce se întâmplă cu asta, noi.

Nu știu până la capătul filmului, se poate presupune că este încă în așteptare). Ea a inițiat o scenă de la Cannes în 2016, dar din cauza trenului bancane-animale-crackers-WTF care a fost alegerile, iar rolul lui Assange în (afirmativ) afectând o mare parte a rezultatului pentru alegătorii preocupați de e-mailurile DNC scurgeri. Ea trebuia să o actualizeze pentru a reflecta rezultatul.

Deci, aceasta promite să fie o privire destul de expansivă la acest om și la vremurile lui, și cred că într-un fel este. Există, de asemenea, unele lacune; Filmul sare din momentul în care Assange intră în ambasada ecuadoriană. Din Marea Britanie prin intermediul azilului (unde, apropo, are un tip de antrenor personal care să-l ajute să rămână. In formă în timp ce nu poate ieși afară, da, acest lucru este văzut. (Puțin) despre Snowden și cum sa implicat unul dintre avocații lui Assange și apoi merge până în 2016.