Risc maxim – Maximum Risk (1996)

Risc maxim – Maximum Risk (1996) Film Online Subtitrat


Regia: Ringo Lam
Actori: Jean-Claude Van Damme, Natasha Henstridge, Jean-Hugues Anglade
Anul: 1996
Gen: Actiune, Crima, Mister
Durata: 101 minute
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<8tc30h49NN8/Maximum.Risk.1996.DVDRip.XviD-Rets.avi.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Risc maxim – Maximum Risk

Alain Moreau (Jean-Claude Van Damme) este un polițist francez care, într-una din zile află de la câțiva dintre colegii săi că în timpul unei misiuni foarte spectaculoase au dat peste cadavrul unui bărbat care seamănă leit cu el. Surprins de asemănarea izbitoare dintre el și Mikhail, Alain încearcă să afle cât mai multe lucruri despre viața celui despre care află că-i fusese frate geamăn. Pentru asta, Alain pleacă la New York și hotărăște să preia identitatea fratelui său.

Pentru a afla mai multe despre existența acestui frate necunoscut pentru el, Alain trebuie să pătrundă în lumea mafiei rusești din New York, unde află că își petrecuse Mikhail întreaga viață de până atunci. Aici, Alain face echipă cu fosta iubită a fratelui său (Natasha Henstridge) și riscurile devin maxime atunci când mafia hotărăște să-i nimicească.

Consider că risc maxim un incredibil subestimata de film Maximum Risk cu Jean-Claude Van Damme și este unul pe care nu auzi prea mulți oameni vorbesc despre. Chiar de la remorcă părea rece cu Firestarter minunat de Prodigy folosit pentru a, bine … un efect maxim. Regizat de Ringo Lam, acțiunea este abundente și interesant, cu unele foarte frumos aparat de fotografiat. La locul de muncă prea. Scena de deschidere Chase te prinde imediat, iar filmul nu lasă într-adevăr în sus, până la sfârșit.