Rift – Rökkur (2017)

Rift – Rökkur (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Erlingur Thoroddsen
Actori: Björn Stefánsson, Sigurður Þór Óskarsson, Guðmundur Ólafsson
An: 2017
Gen: Drama, Groaza, Mister
IMDB: 5.4


Se lucreaza la subtitrare!

<1z_kFNdt7-8/Rift.2017.SUBBED.DVDRip.x264-RedBlade.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Rift – Rökkur

“Isuse Satana!”, Thelma (Eili Harboe), nervoasa, impulsionata de noua sa prietena Anja (Kaya Wilkins) pentru a rosti expresia cea mai blasfematoare pe care o poate face. Ridicat de un creștin stricat de către părinți supraprotectori, Thelma face ceea ce ar putea fi de așteptat de la orice tânăr care a zburat coopul: încercând lucruri noi, testarea limitelor sale, îndrăgostirea. Părinții ei continuă să o țină pe o leșie scurtă, insistând că îi sună în fiecare seară, fără nici o greșeală – dar nu le spune despre crizele pe care le-a trăit sau despre sentimentele ei pentru Anja.

După ce a internalizat o mare parte din instrucțiunile părinților ei, Thelma nu este sigură despre cine este și ce dorește, dar dorințele ei. Dorințele pe care ea le-a învățat mereu sunt greșite – continuă să se strecoare pe ea. Acest conflict adânc în interiorul Thelmei o face să fie întruchiparea dihotomiei lui Isus / Satan. Ar putea fi fie – fie ambele.

Nimeni nu a putut aștepta ca Joachim Trier, regizorul și co-scriitorul norvegian al lui Reprise (2006). Oslo, 31 august 2011 și Louder than Bombs (2015), să-și întoarcă mâna la o reimaginare a lui Carrie (1976). Si totuși, și mai mult, a făcut ceea ce a făcut cu venirea lui Thelma, cu lentură de vârstă (r), prezentată odată ca pe o fugă psihotică a tânărului reprimat. A unei abilități fanteziste, a unei aventuri provocatoare și a unei horror supranaturale. Într-un film în care sunt prinși sub apă sau gheață este un motiv recurent. Thelma se scufundă adânc înainte de a ieși în cele din urmă – și rezultatul este o apocalipse a adolescenței.