Ridge Runners (2018)

Când o fetiță de 12 ani dispare in Ridge Runners (2018), detectivul Rachel Willow descoperă că traficul de persoane se poate întâmpla oriunde, chiar și în orașul său mic.

Ridge Runners 2018 (Indican Pictures, 2018) este o procedură politică metodică, care evită momentele de acțiune mari și dramatizarea forțată pentru o abordare mai realistă care evidențiază viețile personale ale detectivului de sex feminin și ale partenerului său de sex masculin, investighează dispariția unei fete tinere.

Rachel Willow (Jennica Schwartzman) este singură, trăiește cu mama ei văduvă și nu mai vrea să mai fie un polițist. Ea are o aventură cu partenerul ei Rob Shepherd (Austin Haley), care este un sfârșit mort; deoarece, pe lângă faptul că este un tip decent, se întâmplă să se căsătorească.

Cu toate acestea, ei lucrează bine împreună, care sunt la îndemână când sunt acuzați să afle ce sa întâmplat cu Halley Dawn de 12 ani (Tatum Chandler); care a dispărut din casa în care trăiește cu ea – și mama Maddie (Charlee Graham).

Ceea ce ei nu știu, noi o facem – filmul Ridge Runners online subtitrat se deschide cu un Halley înspăimântat fiind forțat să facă trucuri la o oprire a camionului; evident că a fost răpit în comerțul sexual. Deci știm ce este în joc, câtă pericol este fetița și cât de imperativ este ca Rachel și Rob să rezolve acest caz cât mai repede posibil.


Regia: Hunter West
Actori: Jennica Schwartzman, Austin Haley, Christopher Howell
An: 2018
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 4.6


Ridge Runners (2018) Online Subtitrat