Ride (2014)

Ride (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Helen Hunt
Actori: Julie Dretzin, Jordan Lane Price, Helen Hunt, Brenton Thwaites
Anul: 2014
Gen: Comedie, Drama
Durata: 93 minute
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ride

Este o caracteristică secundară pentru Helen Hunt. De asemenea, ea a jucat într-un rol proeminent, care are legătură cu o relație mamă-fiu. Nu inteleg de ce a fost evaluat foarte scazut, dar imi place acest film rar, care descrie in mod emotional legatura dintre parinti si copii. Un fel de film frumos ultima dată când am văzut a fost “Călătoria vinovată”, cred. Numai regizorii de femei pot face astfel de filme.

Poate că acest film mi-a lovit punctul slab, mereu simpatiză cu lupta bătrânilor. Oricum, mi-a plăcut rolul lui Helen Hunt și nu se lupta, dar a vrut să se conecteze cu fiul ei care a crescut și a încercat să-și întindă aripile pentru a zbura departe de ea. Acest lucru este foarte obișnuit în lumea reală, un tată afectuos față de fiica sa și același lucru cu o mamă față de fiul ei. Mi se pare că astfel de teme sunt foarte drăguțe și mă ating.

Nu este nimic rău în privința direcției, ci scrierea pe ecran. Helen Hunt nu este un mare scriitor, în unele părți filmul era foarte uscat. Emoțiile fără senzație, dar în general menținerea țintei prime ca mamă care-și urmărește fiul dintr-un anumit motiv. Au fost câteva scene care au adăugat aroma distractivă la film.