Riddle Room (2016)

Riddle Room (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Bryan Binder
Scenariu: Bryan Binder
Actori: Joe Cady, Peter Carey, Barbara Epstein
Anul: 2016
Gen: Groaza
IMDB: 3.1


Se lucreaza la subtitrare!

<4-ZXEPQgswc/Riddle.Room." scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Riddle Room

“Riddle Room” este un thriller psihologic care pune accentul pe soția și mama Emily (Marisa Stober). Care este brusc aruncat într-o cameră de agresori mascați cu mâinile legate și gura gagged. Ea este în măsură să se elibereze. Si după o căutare rapidă a camerei e în, ea a dat peste o carte de chibrituri cu data de “11 ianuarie”, precum și în momentul 8:30. Pe peretele camerei, există un ceas care este lichidare în jos de la 28 de ore, precum și un pat de copii.

Când bărbații mascați se întoarcă, o, în special, începe să pună la îndoială Emily la data de 11 ianuarie și subliniază importanța Emily ști ceva important despre a doua zi. Emily pretinde că nu au cunoștințe cu privire la importanța zilei și răpitorii ei pleacă. In cele din urma, ea va găsi nu numai indicii suplimentare ascunse în întreaga cameră, dar descoperi că un prieten de-al ei din filme online Riddle Room. Amanda (Erika Hoveland), este blocat în camera de alături.

In primul rand, Emily nu a fost pus în camera împotriva voinței ei ca este descoperită la urmă că totul a fost o parte a tratamentului ei. Așa că să facă un pas înapoi: Emily lucra la un experiment cu colegul David Cobb (Peter Carey) și se pare că au făcut unele progrese pozitive.

Dintr-o data Emily trebuie să facă un apel și când David frunze, pentru a permite Emily un pic de intimitate la fel de bine ca și pentru a face unele prep cu noua descoperire a constatat. Există o explozie, David este ucis si Emily este expus la un virus mutant – un virus care ea și David au fost de lucru pe. Virusul nu numai că produce o deteriorare a creierului lui Emily din Riddle Room, dar, de asemenea, o face să retrăiască data 03 ianuarie.


Trailer Riddle Room