Riddick (2013)

Riddick (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, SF, Thriller
Producator(i): David Twohy, Jim Wheat
IMDB: 6.4
Regia: David Twohy
Actori: Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Riddick

Riddick, cel mai recent capitol al sagăi fenomen începute în 2000 de hitul SF Pitch Black și continuate cu succes în 2004 de blockbusterul The Chronicles of Riddick, îl readuce pe Vin Diesel în interpretarea antieroului său preferat, un condamnat evadat, căruia îi vrea capul orice vânător de recompense din galaxie.

De această dată, trădat de semenii săi și lăsat să moară pe o planetă pustie, Riddick luptă pentru supraviețuire împotriva extratereștrilor, devenind astfel mai puternic și mai periculos ca niciodată. Vânătorii de recompense din galaxie sunt însă pe urmele lui, fără să știe că Riddick îi va folosi în planul său de răzbunare. Acesta pune la cale un atac impresinonant, ca după aceea să se întoarcă pe planeta sa, Furya, și să o salveze de la distrugere.

Filmul este uimitor, chiar mai bun decat primele doua parti ! Se leaga destul de bine cu celelalte doua filme, dar are o poveste ceva mai interesanta. Vin Diesel a jucat la fel de bine, iar restul actorilor au fost pe masura. Aceasta pelicula este ceva mai condimentata fata de restul. Si cu asta ma refer la momentele putin cam deochiate si la scenele hilare. Povestea nu este chiar asa de diferita in raport cu restul, dar apar totusi niste schimbari.