Revolta lui Atlas Partea III – Atlas Shrugged Part III (2014)

Revolta lui Atlas Partea III – Atlas Shrugged Part III (2014) Film Online Subtitrat


Alt titlu: Atlas Shrugged Who Is John Galt?
Regia: James Manera
Actori: Kristoffer Polaha, Laura Regan, Rob Morrow
An: 2014
Gen: Drama, Mister, SF
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<9SeHdP-8gsA/atlas3" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Revolta lui Atlas Partea III – Atlas Shrugged Part III

John Galt (Kristoffer Polaha) este angajat al unei companii care şi-a făcut un obicei din a atrage câştigurile tuturor şi apoi a plăti muncitorii în funcţie de nevoile acestora. Nefiind de acord cu acest sistem de plată, John pleacă din companie şi e hotărât să pună capăt acestei nebunii. Oameni de afaceri şi inventatori din întreaga ţară s-au adunat pentru a-şi împărtăşi rezultatele muncii lor. Fără ca guvernul să se implice în vreun fel în a le restrânge posibilităţile. Acest lucru are un efect devastator faţă de restul ţării atunci când toate aceste minţi sclipitoare au plecat. Si au lăsat în urmă un vid pe care nu-l pot umple.


Trailer Revolta lui Atlas Partea III – Atlas Shrugged Part III


Review Revolta lui Atlas Partea III – Atlas Shrugged Part III

Primul aspect remarcabil al tripticului este modul în care este consecvent stilistic în ciuda faptului că trei angajați regizori diferiți. Ca atare, ea stă ca o mustrare rigidă la teoria auteur (ar fi Rand a aprobat o astfel de insultă la proprietatea artistică?), Ca toate cele trei filme sport o lucioasă amabilitate, simplă fără ambiții stilistice nici un fel.

Și, într-un accident vascular cerebral, care sugerează un nivel de Bunuelian suprarealismului că, chiar și maestrul însuși nu sa apropiat, fiecare tranșă Atlas dispune de un set complet diferit de actori principali din rolurile principale. Este greu de imaginat că producătorii intenționat această abordare din start -, probabil, a rezultat din istorie de producție de stop-and-start trilogia lui – dar, în cazul în care acesta este instructiv modul în care o mică diferență face.

Taylor Schilling a fost prima și, probabil, cel mai bine în rolul de lider de cale ferată cu titan Dagny Taggart, dar a fost urmat în partea de Samantha Mathis și acum Laura Regan. Liderul industriei siderurgice, Henry Reardon a fost jucat de Grant Bowler, Jason Beghe si Rob Morrow; moștenitor miniere de cupru Francisco D’Anconia de JSU Garcia, Esai Morales și Joaquin de Almeida; Dagny lui nu-cont pe fratele James Matthew Marsden, Patrick Fabian și Greg Germann, și așa mai departe linia de jos.