Revolta lui Atlas Partea II – Atlas Shrugged Part II The Strike (2012)

Revolta lui Atlas Partea II – Atlas Shrugged Part II The Strike (2012) Film Online Subtitrat


Regia: John Putch
Actori: Samantha Mathis, Jason Beghe, Esai Morales
An: 2012
Gen: Drama, Mister, SF
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Revolta lui Atlas Partea II – Atlas Shrugged Part II The Strike

Economia lumii e pe punctul colapsului, iar Dagny Taggart descoperă ceea ce ar putea fi răspunsul la o criză energetică. Rata șomajului a ajuns la 24%. Prețul gazului e mai mare ca oricând. Căile ferate sunt principalul mijloc de transport. Creatori de geniu, de la artiști la industriași, încep să dispară în mod misterios. Descoperirea lui Taggart, CEO la Taggart Transcontinental, este un prototip de motor care se alimentează din energie statică. Insă dacă nu reușește să îl găsească pe creatorul motorului, descoperirea e inutilă. Dagny intră într-o cursă contra cronometru pentru a preveni ca motorul planetei să fie oprit definitiv.


Trailer Revolta lui Atlas Partea II – Atlas Shrugged Part II The Strike


Review Revolta lui Atlas Partea II – Atlas Shrugged Part II The Strike

Rearden vinde sale avansate Rearden Metal companiei miniere de cărbune Ken Danagger, dar refuză să-l vândă la guvern, în ciuda nou promulgat legea “Târgul de acțiuni”, care obligă întreprinderile să vândă tuturor cumpărătorilor. Cei doi sunt acuzați în conformitate cu legea. Dagny barje în biroul lui Danagger, își dă seama că și el este pe cale să dispară, și înțelege că ea este aproape de a înțelege forța din spatele disparițiile.

La proces, Rearden apără libertatea individuală și urmărirea profitului, și este dat doar o pedeapsă simbolică de către instanță, care se teme să-l transforme într-un martir. Guvernul a anunțat “Directiva 10-289”, care îngheață ocuparea forței de muncă și de producție și impune ca toate brevetele să fie daruita guvernului. Rearden sfidează acest decret, precum și, dar relents când este șantajat cu fotografii pentru el însuși și Dagny, care ar afecta reputația Dagny lui.

Atunci când Dagny aude despre Rearden lui “dar” și complicitatea fratelui ei, ea se închide calea ferată. În timpul absenței sale, un tren Taggart Transcontinental se ciocnește cu un tren militar într-un tunel, în mare parte din cauza presiunii politice de către un pasager și eroarea umană prin înlocuirea slab instruit Dagny lui. Acest lucru impulsionează Dagny înapoi la locul ei de muncă. D’Anconia încearcă să o convingă să se întoarcă, așa cum a încercat mai devreme să vorbească Rearden sa paraseasca afacerea lui, dar ea se întoarce oricum.