Revolta lui Atlas Partea I – Atlas Shrugged Part I (2011)

Revolta lui Atlas Partea I – Atlas Shrugged Part I (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Paul Johansson
Actori: Taylor Schilling, Grant Bowler, Jsu Garcia
An: 2011
Gen: Drama, Mister, SF
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Revolta lui Atlas Partea I – Atlas Shrugged Part I

Avand la baza un roman din 1957 de Ayn Rand, Atlas Shrugged ne spune povestea frumoasei Dagny Taggart, o puternica producatoare de cai ferate care lupta sa-si tina afacerea in viata in timp ce societatea se prabuseste in jurul ei…


Trailer Revolta lui Atlas Partea I – Atlas Shrugged Part I


Review Revolta lui Atlas Partea I – Atlas Shrugged Part I

Având abia a supraviețuit aterizare ei acolo, Dagny este impresionat în mod corespunzător de către acest grup de individualiștilor bogat accidentat. Care, senzație de neapreciat, a luat jucăriile și talentele lor din circulație. (Au ajutat, de asemenea colaps infrastructurală lumea din afara lui de-a lungul prin sabotare lor afaceri vechi). Ei spun lucruri TSK-tsking cum ar fi “Ai spus oamenii au dreptul la un trai, pur și simplu pentru că ei sunt oameni”. Doamne ferește! gândire.

Desi a gasit utopie ei – și ei superman capitaliste sexy – Dagny se întoarce în lumea exterioară. Care nu doresc să vadă de afaceri din greu-a construit familia ei aruncate în toaletă de guvern din urmă, cu care se confruntă diverse crize și în creștere neliniște cetățenilor. Sunt “factorii”. furios când John commandeers undele radio pentru a oferi un mare discurs al filozofiei libertar vag. (Ei bine, bigness este relativ, ca ceea ce a luat Rand aproape 60 de pagini este aici redus la sub patru minute.) Shadowing Dagny, el este capturat de către răufăcători, apoi torturati și într-un punct culminant salvat acțiune ridicol.

Helmer J. James Manera sport cel mai subțire CV-ul printre directorii trilogiei, dar ar fi fost greu pentru oricine pentru a trage această întreprindere off. Scene mulțimii care ar trebui să fie vasta lauda cu o distributie de zeci. Secvențe video comerciale, poze statice și un narator omniprezent de patch-uri stângăcie lacune mari în cazul în care povestea grandioasa merge dincolo de capacitatea acestui film de a realiza. Cu toate că, în condițiile de contribuții tech sunt OK.