Retribution (2015)

Retribution (2015) Film Online Subtitrat

Titlu original: El desconocido
Regia: Dani de la Torre
Actori: Luis Tosar, Javier Gutiérrez, Elvira Mínguez, Antonio Mourelos, Goya Toledo, Fernando Cayo
Anul: 2015
Gen: Thriller
Durata: 102 minute
IMDB: 6.6

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

“Retribution” este un fel de substantiv abstract agresive-sondare, care a servit ca titlu pentru mulți un thriller șabloane de-a lungul anilor, așa că în nici un caz o porecla induce în eroare Helmer spaniol Dani de la Torre lui souped-up, dar fără suflet car-urmărire petrecere. Chiar mai mult grăitor, titlul său original se traduce ca “Necunoscut” – probabil inutilizabile având în vedere că acesta înfrumusețat recent o de actiune Liam Neeson a standardului plăcută-încheietură headedly la care debutul de la Torre aspiră clar. Prin orice nume, cu toate acestea, această poveste a unui bancher corupt prins la volan, atunci când un atacator neidentificat vizeaza sa din Retribution, neted BMW SUV este strict o chestiune de croazieră de control: impersonală, ilogică și pe scurt spirit conștientă de sine, este o alegere curioasă de deschizător pentru programul independent orientate spre Veneția zile. potențial comercial în teritoriile de limbă spaniolă este puternic; pentru regizor, este o cartelă telefonică convingătoare pentru misiuni Hollywood echivalent anonime.

Pentru oricine care au vizionat “Locke,” convingător elementar om-la-the-roata master-class Tom Hardy, și a crezut că este necesar câteva explozivi de mare concept, “Retribution” este in mod agresiv fericit să oblige. script alberto Marini acordă chiar protagonistă dur o măsură de familie de om chin, deși astfel de complicații sunt simple sideshows la rejig sale la scară redusă a “Speed” premisă încă-puturos bombă pe roți in filmul Retribution. Cele mai aventuros, probabil, este exact ceea ce o protagonist lipsit de simpatie Marini și de la Torre-au ales pentru a efectua această escapadă: Un director bancă bine adaptate, cu o căsătorie trofeu mărunțire și ruinarea financiară a mai multor clienți pe conștiință, Carlos (Luis Tosar, a cărui convingere fiabil pupa completează pentru scris subțire) nu este de mult un erou.

Comentariul limitată pic cu privire la criza economică din Europa contemporană este mai mult sau mai puțin conținute într-o deschidere ostentativ aeriană lovitura care ia in conacul modernă cu răceală de lux Carlos “, în A Coruna. bogăția familiei este prezentat ca un fel de reproș de auto-explicative. În interior, relațiile dintre Carlos și soția sa Marta (Goya Toledo) sunt palpabil tensionate; fiica sa adolescentă Sara (Paula Del Rio) și fiul în vârstă de 9 ani, Marcos (Marco Sanz) se angajeze într-un meci sniping în curs de desfășurare. O astfel de ambianță domestică este scurt: In cateva minute, Carlos și copiii lui s-au legat în mașină scumpă voluminoase pentru a alerga școală de dimineață.

Acolo vor rămâne pentru o porțiune semnificativă a timpului de funcționare din Retribution, cu scorul puternic aplicată porții Riveiro lui huruitul amenintator, chiar înainte de a răspunde Carlos telefonul său la un număr necunoscut. Vocea netulburat la capătul liniei stabilește situația materie-a-factly: O bombă a fost plasat sub fiecare dintre locurile mașinii, stabilit pentru a detona daca orice pasager părăsește poziția lor în scaun. Doar o singură dată Carlos transferă aproape 500.000 € în considerare apelantului va fi dezactivat dispozitive. Astfel in filmul Retribution, înghețarea personajele sale la fața locului – făcându-le, dacă va fi, stând rațe – de la Torre compensează stază acestora cu acțiune drum nechibzuit. Inițial sigur dacă este sau nu chinuia anonim blufează, Carlos conduce frenziedly jurul centrul orașului pitoresc, D. P. Josu Inchaustegui practic necajeste trio paralizat cu rotirea lui rapidă, indisciplinat aparat de fotografiat. Spre deosebire de “Speed” (sau chiar “Crank”), soarta lui Carlos nu se bazează pe ritmul lui, dar el se păstrează oricum: “Mută masina, ai fost acolo prea mult timp”, apelantul îl avertizează pe un moment dat, ca în cazul în nervos conștienți de potențialul scenariului pentru schimburi statice.

O astfel de sări-up tehnica regizoral nu poate susține această premisă subțire de departe dincolo de punctul de la jumătatea distanței, în special în atât de puțin intrigi la îndemână: Identitatea bombardier poate fi necunoscut, dar relația sa cu finantatorul venal este ușor de ghicit. (Filmul se numește “Retribution”, după toate.) Deci este o ușurare atunci când autoritățile accident în cele din urmă la petrecere, confundând Carlos însuși pentru a agresorului deranjat. Elvira Minguez este un bun venit, prezența nu-prostii ca un expert în dezamorsarea bombelor convins de nevinovăția, chiar dacă scenariul recurge la wafty noțiunile de intuiție feminină să susțină pretențiile sale. “Am văzut fața”, spune ea cu asigurarea nu-destul-incontestabilă.

În apărarea ei, vom vedea mai degrabă o mulțime de fata Tosar prea Retribution, și este unul bun: fermă, de caracter și teamă să deformare complet atunci când momentele de lucie apel disperare emoțională pentru ea. (S-ar putea reface plauzibil acest lucru cu Neeson, sau chiar cu Jason Statham, la mai puțin efect umed cu ochi și lipicios cu nasul.) Actorul ține proceduri de urmărit chiar din anii pic înțelegere deja fragilă pe raționalitate zboara pe fereastra laminate în jos; nisip umană este la o primă de mașinile de timp incepe careering înapoi pe scări oraș.

Mai jos-the-line contribuții sunt toate whizzily competenți, de la zbârnâit, crashing design de sunet la unele cascadorii cu aspect pedepsi, dar nu destul de fuziona intr-un stil de distinct – în cazul în care obiectivul de la Torre au fost să se prezinte ca un substitut șmecher pentru compatriotul sau Jaume Collet-Serra, echipa sa a ia servit. lentilă Inchaustegui are un finisaj procesate, cromat, care, împreună cu o serie de acrobatice coboară și se învârte, puternic muscularizes ce ar fi putut fi un exercițiu de rezervă în mod oficial. editare Jorge Coira este la fel de hiperactiv, forjare un fel de one-way impuls de efort cumulat pură, chiar ca scenariul începe să se învârtă roțile in filme online Retribution.