Rețeaua – The Net (1995)

Rețeaua – The Net (1995) Film Online Subtitrat


Regia: Irwin Winkler
Actori: Sandra Bullock, Jeremy Northam, Dennis Miller
An: 1995
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Rețeaua – The Net

Internetul face totul posibil. Cyber-spațiul este a opta minune a lumii. Nu și pentru Angela Bennet, o expertă în computere pentru care pasiunea pentru universul digital se transformă în cel mai negru coșmar al vieții ei.

Într-o zi, în timp ce se află în fața monitorului, Angela dă din întâmplare peste niște informații guvernamentale strict secrete. Fără să dea prea mare importanță aceastei descoperiri, Angela pleacă în Mexic într-o vacanță pe care și-o planificase de mult.

Când se întoarce în SUA, descoperă că prietenul ei cel mai apropiat murise în condiții suspecte. Mai mult, numele și adevărata ei identitate au fost șterse și pe toate monitoarele poliției numele ei figurează pe lista FBI cu cei mai căutați criminali din America. Angela își dă seama că este victima unei conspirații.

Angela se va folosi de programul informatic pe care l-a descoperit pentru a ajunge la persoanele diabolice din spatele acestui complot. Cum nu există niciun fel de dovezi fizice, ea va trebui să lupte singură împotriva sistemului, doar cu ajutorul computerului. Lupta cu cyber-teroriștii nu este deloc ușoară, Angela trebuind să se întrebuințeze serios.