Resurrección (2015)

Resurrección (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Gonzalo Calzada
Actori: Lola Ahumada, Diego Alonso, Patricio Contreras
An: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<-0EeOP2Wy08/Resurrection.2015.1080p.NF.WEB-DL.DD5.1.x264-QOQ.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Resurrección

După ce am urmărit remorca la acest film puțin cunoscut, am intrat în film cu așteptarea unei alergări tipice a posesiunii demonice, filmul de exorcism. Spre surpriza mea plăcută, era mult mai mult decât atât.

Filmul spune povestea unui preot care călătorește prin Argentina în 1821. Se oprește la casa familiei sale și descoperă că au fost loviți de ciuma de febră galbenă care a prins țara și de aici începe coșmarul.

Primul lucru care lovește spectatorul este atmosfera profund tulburătoare pe care a creat-o Gonzalo Calzada. Cu o cinematografie asemănătoare cu cea a lui Guillermo del Toro și tonul unei adaptări Stephen King, regizorul a dus spectatorul printr-o bătălie de supraviețuire.

Cu subtonii religioși care au sunat sub suprafață, nu se ia niciodată scaunul din față. Există o mulțime de genuri, dar Resurrecion nu pierde niciodată efectul îngrozitor pe care îl are prin psihologia sa, adăugând apoi o groază veritabilă spre sfârșit. Cu siguranta un pas in directia corecta de groaza in Argentina, care fac deja mari incursiuni in genul!